Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO: Urmărire ca-n filme! Polițiștii au întins un dispozitiv cu țepi de blocare a roților pentru prinderea unui infractor

VIDEO: Urmărire ca-n filme! Polițiștii au întins un dispozitiv cu țepi de blocare a roților pentru prinderea unui infractor

Un individ pe numele căruia era emis un mandat european de arestare pentru trafic de migranți a fost prins de polițiști la Slatina. Bărbatul a fost reținut și urmează să fie predat autorităților din Ungaria.

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne au povestit cum s-a derulat operațiunea de capturare a fugarului:

"Un polițist l-a identificat pe tânărul de 23 de ani la volanul mașinii pe care o conducea.

Imediat a dat prin stație.

- E cel cu mandatul european de aducere. Conduce autoturismul cu numărul de înmatriculare …. Se îndreaptă către localitatea Slatina. Am pornit în urmărirea lui.

Apelul a fost auzit de colegii acestuia care s-au organizat pentru prinderea celui care era dat în urmărire internațională.

- Îl așteptăm la… să ne spui când sunteți în apropiere ca să întindem dispozitivul de blocare a roților.

- Gata! Puteți întinde… ne apropiem, a spus în stație polițistul aflat în urmărirea fugarului.

Dispozitivul cu țepi a fost întins, iar mașina urmăritului a fost oprită.

Imediat aceasta a fost înconjurată de polițiști. Șoferul a încercat să accelereze pentru a pleca, dar a fost scos imediat din autoturism și imobilizat.

În mașină au fost găsite două seturi de plăcuțe de înmatriculare, mai multe tefefoane mobile, un spray iritant lacrimogen, un cuțit și o rozeta metalică de tip box.

Bărbatul a fost reținut și urmează să fie predat autorităților din Ungaria, cele care au emis mandatul european de arestare pentru trafic de migranți.

Felicitări tuturor celor implicați în această acțiune!"

Subiecte în articol: fugar infractor măi urmărire
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri