Jurnalul.ro Ştiri Vremea Vremea până la mijlocul lui septembrie: Temperaturi mai mari decât cele normale

Vremea până la mijlocul lui septembrie: Temperaturi mai mari decât cele normale

de Redacția Jurnalul    |   

Temperaturile vor fi în general mai mari decât cele normale pentru această perioadă până în 10 septembrie, se arată în prognoza publicată marți de Administrația Națională de Meteorologie.

Săptămâna 12.08.2024 – 19.08.2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile vestice și sud-vestice.

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi deficitar la nivelul întregii țări.

Săptămâna 19.08.2024 – 26.08.2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 26.08.2024 – 02.09.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, dar mai ales în sudul și sud-vestul teritoriului.

Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 02.09.2024 – 09.09.2024

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sudice și sud-vestice.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, dar cu posibilitatea unui ușor deficit în sud-vestul, nord-vestul și nord-estul țării.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri