Jurnalul.ro Horoscop O zodie va avea noroc la bani cu carul în timpul Lunii Pline în Berbec, pe 17 octombrie 2024

O zodie va avea noroc la bani cu carul în timpul Lunii Pline în Berbec, pe 17 octombrie 2024

de Andreea Tiron    |   

Puternica Lună Plină din Berbec, pe 17 octombrie, aduce abundență financiară pentru un anumit semn zodiacal în mod special.

Luna Plină din Berbec de pe 17 octombrie 2024 este cea mai mare superlună din acest an. Nu numai că va fi cea mai mare și mai strălucitoare lună a anului pentru toată lumea, dar are o semnificație specială pentru un semn zodiacal care va prospera financiar sub influența ei.

Potrivit astrologului Helena Hathor, zodia Rac „va face bani frumoși” datorită acestei Luni Pline.

Luna Plină din Berbec pe 17 octombrie este extrem de motivantă pentru Racii cu Soare, Lună și Ascendent în această zodie.

„Racii vor simți un impuls puternic pentru a atinge noi realizări în carierele lor”, a spus astrologul Evan Nathaniel Grim despre motivația zodiei, care, fără îndoială, va da roade.

În ciuda tendinței naturale a Racului de a avea grijă de ceilalți, datorită acestei puternice energii din Berbec, Grim a explicat că Racul se va concentra, în sfârșit, pe prioritizarea propriei persoane pentru a „ajunge la un loc de iubire de sine.”

Cea mai bună modalitate prin care Racul poate să profite de acest succes financiar este să „aducă acea energie grijulie propriilor proiecte.”

„Vei deveni bogat rapid și apoi vei fi tentat să spui: ‘Oh, am atâția bani de cheltuit’, a spus astrologul, avertizând că acțiuni periculoase, cum ar fi cheltuielile excesive, ar putea apărea. Din păcate, unii ar putea să-și cheltuiască brusc averea nou dobândită, fără să realizeze că acest noroc financiar, deși minunat, este doar temporar. Odată ce această zi se încheie, la fel se va sfârși și fluxul tău brusc de noroc financiar.

Bucură-te de acest noroc financiar extrem în timpul Lunii Pline din Berbec și găsește modalități de a face banii să lucreze pentru tine. 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri