x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 10 - 16 august. Leii reușesc să acorde timp unui proiect mai vechi

Horoscop săptămânal, 10 - 16 august. Leii reușesc să acorde timp unui proiect mai vechi

06 Aug 2020   •   11:58
Horoscop săptămânal, 10 - 16 august. Leii reușesc să acorde timp unui proiect mai vechi
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Înveți să comunici mai eficient, iar acest lucru te ajută pe toate planurile. Astfel, reușești să atragi atenția superiorilor de la locul de muncă, dar reușești să găsești timp și pentru a te conecta mai profund cu partenerul de cuplu. 

Taur

Îți dorești să înveți cât mai multe lucruri și să descoperi cât mai multe locuri. Astfel, începi să te gândești serios la o vacanță mai lungă care să-ți permit să călătorești, dar și să acorzi mai mult timp studiului. 

Gemeni

Spiritualitatea te caracterizează, în această săptămână. Acorzi mai multă atenție relaxării și reușești chiar să descoperi o nouă pasiune la care nu te-ai fi gândit niciodată. Înveți lucruri noi despre tine. 

Rac

Încerci să acorzi mai mult timp persoanelor importante din viața ta. Astfel, înveți să-ți organizezi mai bine timpul, tocmai pentru a nu mai ajunge în poziția în care să fie nevoie să îi neglijezi pe cei pe care îi iubești cel mai mult. 

Leu

În sfârșit găsești rezervele necesare pentru a lucra la un proiect la care te gândești de mult timp.  Începi să acorzi mai multă atenție carierei, cât și pasiunilor pe care le ai. Vrei să te dezvolți pe toate planurile. 

Fecioară

În această săptămână te bucuri de o mulțime de oportuități. Încearcă să analizezi bine ceea ce ți se oferă, cât și ce îți dorești să faci pe viitor. De asemnea, nu uita să ceri ajutorul atunci când simți că nu știi ce e de făcut. 

Balanță

Înveți să îți controlezi mai bine emoțiile și reușești să rezolvi cu ușurință problemele care îți apar în cale, în această săptămână. De asemenea, este recomandat să discuți deschis despre ceea ce simți cu partenerul de cuplu. 

Scorpion

Această săptămână este despre munca în echipă. Înveți să acorzi mai multă atenție persoanelor din jurul rău, cât și opiniilor pe care acestea le au și, în plus, reușești să te coordonezi cu acțiunile acestora. 

Săgetător

Creativitatea te caracterizează, în această săptămână. Reușești să aloci mai mult timp pasiunilor pe care le ai. De asemenea, începi să acorzi atenție studiului pentru a reuși să te perfecționezi. Nu te lăsa descurajat!

Capricorn

În această săptămână, este posibil să te lovești de o discuție în contradictoriu cu o persoană importantă din viața ta. Ai tendința să reacționezi impulsiv și să spui lucruri pe care ulterior o să le regreți. Încearcă să-ți analizezi bine toate acțiunile. 

Vărsător

Petreci mai mult timp alături de familie, iar acest lucru te ajută să te relaxezi. Astfel, reușești să elimini tot stresul pe care l-ai acumulat în ultima vreme și să acorzi mai multă atenție nevoilor pe care le au persoanele importante din viața ta. 

Pești

Sensibilitatea te caracterizează, în această perioadă. Astfel, există posibilitatea să intri în conflict cu diferite persoane, atunci când simți că cineva este judecat nedrept. Empatizezi mai mult decât în mod normal. 
 

×
Subiecte în articol: horoscop 10-16 august horoscop saptamanal