x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 26 februarie - 3 martie 2024. Berbecii sunt energici. Racii își asumă riscuri. Săgetătorii au relații bune cu ceilalți

Horoscop săptămânal, 26 februarie - 3 martie 2024. Berbecii sunt energici. Racii își asumă riscuri. Săgetătorii au relații bune cu ceilalți

de Moira Dună    |    22 Feb 2024   •   16:15
Horoscop săptămânal, 26 februarie - 3 martie 2024. Berbecii sunt energici. Racii își asumă riscuri. Săgetătorii au relații bune cu ceilalți
Sursa foto: Genessa Panainte Unsplash.com

Războinicul Marte se află în Vărsător și face semisextil cu Saturn din Pești. Totodată , Marte din Vărsător face careu cu Jupiter din Taur.

Berbec

O acțiune îndrăzneață ar putea da roade

Faci toate eforturile pentru a ajuta pe altcineva. S-ar putea să oferi o mână de ajutor unui vecin sau acte de caritate cu o organizație locală. Recompensele emoționale ar putea fi imense.

Ai multă energie și vrei să rezolvi toată lista de responsabilități te vei feri de orice este plictisitor. Vrei să-ți asumi un risc, mai ales când te simți atât de optimist. Caută ceva greu de făcut și ai putea să te surprindă.

Taur

Lucrurile se schimbă în favoarea ta

S-ar putea să ai responsabilități față de ceilalți, dar inima ta nu este în asta. S-ar putea să simți că este o povară prea mare sau că ești neapreciat. Poate ai ocazia să predi conducerea altcuiva, cel puțin temporar.

Atragi multă atenție astăzi. Oamenii ar putea traversa camera doar pentru a te întâlni. Ai putea face o conexiune excelentă cu un nou prieten, partener de afaceri sau chiar cu cineva pentru o relație de dragoste (deși o relație de dragoste aduce mai multă emoție decât ești obișnuit).

Gemeni

Universul te protejează

Vrei să înveți lucruri dar nu este momentu bun. Ar putea fi ceva prost explicat ori nu ai suficiente informații și lucrurile nu se leagă. Lasă-le deoparte, deocamdată. 

O activitate riscantă ar putea fi blocată de o forță mai mare. S-ar putea să vă afli pe drumul spre un  vulcan dar traseul pe care mergi este închis. Sau prietenul tău ar putea anula călătoria cu motocicleta în ultimul moment. Ia în considerare că Universul are grijă de tine.  

Rac

Asumarea unui risc te entuziasmează

Poți obține ajutor dar va trebui să aștepți sau să completați un formular în trei exemplare. Lucrurile ușoare sunt complicate astăzi, posibil pentru că ești nerăbdător sau persoana din fața ta la oficiul poștal vrea să discute toate modalitățile posibile de a trimite o scrisoare. Îcearcă să nu-ți pierzi calmul.

Ești îndrăzneț. Un prieten te poate provoca să faci ceva ce ai promis sau despre care ai vorbit să faci, dar nu ai făcut încă. Acest lucru ar putea implica să cânți karaoke ori să te înscrii la un curs. Poți face ceva riscant și revigorant.

Leu

Oportunitate de câștig

Ai nevoie de răbdare dacă vrei să-ți vezi iubitul. S-ar putea să întârzie sau ați putea fi blocat de trafic. S-ar putea să ajungi la restaurant pentru a descoperi că este închis pentru renovare. Și, dacă nu există ceva extern care să te irite, vă puteți irita unul pe celălalt. Ai grijă la argumente.

Munca ta s-ar putea extinde. Acest lucru ar putea însemna că ai putere de decizie mai mare sau o echipă mai numeroasă. Pe scurt, ai putea conduce un domeniu mai amplu. Dar s-ar putea să fie nevoie să te uiți la ceea ce poți delega sau elimina din îndatoririle tale sau ai putea ajunge cu și mai multă muncă.

Fecioară

Noroc

Este foarte posibil ca ceea ce vrei să faci să dureze mai mult sau să fie mai dificil decât de obicei. Acest lucru s-ar putea datora unei defecțiuni a echipamentului, a unei persoane care nu se prezintă la timp sau a faptului că pur și simplu nu vrei să faci această sarcină. Ia în considerare reprogramarea.

Tu ești persoana cu răspunsurile. Acest lucru este de bun augur dacă dai un test sau o audiție pentru o emisiune de jocuri. Ai putea să stai în fața echipei și să conduci întâlnirea. Aceasta este o zi bună pentru a lucra activ la acreditare sau certificare profesională.

Balanță

Ai răspunsurile pe care ceilalți le caută

Există situații riscante și asta își afectează creativitatea. În loc să încerci să pictezi o capodopera grozavă, ocupă-te de lucrarea pe care tocmai ai terminat-o. Finalizarea sarcinilor mici și ușoare poate fi destul de plină de satisfacții.

Este o zi bună pentru a-ți asigura o finanțare la o rată bună a dobânzii. Ar putea fi nevoie de o multe măsuri îndrăznețe cu o bancă sau o instituție financiară. S-ar putea să fie nevoie să depui cereri, în mai multe locuri, dar poți obține o dobândă bună.

Scorpion

Te concentrezi pe lucrurile potrivite

Poți rămâne destul de stoic pentru că un membru al familiei te-ar putea irita. Ar putea fi întrebările pe care le pune sau felul în care ți se adresează, dar acum ai puțină răbdare pentru prostii. 

S-ar putea să întâlnești pe cineva online și să stabilești imediat o întâlnire. Sau ai putea să vă întâlniți la cină și să ajungeți să vorbiți toată noaptea. Este o zi bună pentru a accepta o invitație la petrecere sau pentru a participa la un eveniment. S-ar putea să întâlnești pe cineva interesant.

Săgetător

Creezi sentimente bune în ceilalți

Există mai multe probleme de comunicare decât de obicei. Și, deși ai putea fi dispus să ajuți pe cineva, se pare că încearcă să profite de tine. S-ar putea să fie nevoie să-ți clarifici limitele, mai întâi în propria ta minte și apoi cu voce tare. Dacă nu, este posibilă o dispută.

Poți avea destul succes la locul de muncă. S-ar putea să descoperi că lucrezi foarte bine cu membrii echipei tale. Te simți ambițios și hotărât, și ești foarte bun în a executa ceea ce este necesar pentru a duce treaba la bun sfârșit.

Capricorn

Accesezi sursa

Este timpul să astupi unele dintre găurile din finanțele tale. Acesta este momentul să te uiți la detaliile pe cre îți cheltui banii. Ia în considerare anularea aplicațiilor sau serviciilor duplicate pe care nu le utilizezi. Caută orice servicii mai puțin costisitoare care sunt disponibile acum.

Ar putea exista o activitate de a face bani. Este posibil ca ceva ce îți place cu adevărat să faci, ceva pentru care ești dispus să plătești mulți bani, să se dovedească într-adevăr a fi o afacere profitabilă pentru tine. Când te gândești la joacă și la plăcerea pe care o obții, întreabă-te cum ți-ar putea sduce bani. S-ar putea să fii surprins de răspunsuri.

Vărsător

Un obiectiv pe termen lung ar putea fi la îndemână

O oportunitate financiară ar putea fi în fața ta dar va fi nevoie de puțină muncă. Ar putea fi ceva legal sau un contract de împrumut de citit. Și trebuie să te uiți la micile detalii pentru a vedea dacă numerele într-adevăr se adună. Nu semna nimic fără să te uiți mai întâi cu atenție.

Ai multă energie fie pentru a ajuta un membru al familiei, fie pentru a aduna membrii familiei pentru un proiect de grup. Ai putea face drumeții sau parașutism cu familia. Ai putea participa la o activitate de familie care te leagă de copii și ei te văd ca un lider. Te poți distra mult.

Pești

Primești un cadou

Ai multă energie și asta este grozav pentru a duce lucrurile la bun sfârșit. S-ar putea să-i ignori pe ceilalți doar pentru a-ți putea finaliza sarcinile, ceea ce este neobișnuit pentru tine. Și, în timp ce alți oameni ar putea fi surprinși, îți p oți finaliza sarcinile.

Primești mesaje și apeluri multe. Deodată, parcă ai fi văzut de Univers și toată lumea trebuie să te contacteze. Este posibil să te caute vechi colegi de școală sau de la fostele locuri de muncă. Ești invitat la petreceri. Ești în centrul Universului


×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal