x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport "A fost o susţinere necondiţionată şi m-a ajutat să lupt până la capăt să arăt adevărul" - mesaj al Simonei Halep pentru români, la revenirea în țară

"A fost o susţinere necondiţionată şi m-a ajutat să lupt până la capăt să arăt adevărul" - mesaj al Simonei Halep pentru români, la revenirea în țară

de Redacția Jurnalul    |    07 Mar 2024   •   10:45
"A fost o susţinere necondiţionată şi m-a ajutat să lupt până la capăt să arăt adevărul" - mesaj al Simonei Halep pentru români, la revenirea în țară
Sursa foto: Simona Halep

Simona Halep s-a întors în România şi ar putea reveni pe terenul de tenis în mai puţin de două săptămâni. Jucătoarea română de tenis vine astăzi la Sinteza Zilei şi va vorbi în exclusivitate pentru Antena 3 CNN despre verdictul TAS, dar şi despre planurile de viitor.

Simona Halep a primit deja o invitaţie specială pentru participarea la Miami Open, competiţie care va începe pe 19 martie. Zeci de personalităţi au felicitat-o pe sportiva româncă, asta în timp ce, de peste ocean, au venit critici dure la adresa antrenorului Patrick Mouratoglou.

Jucătoarea română de tenis a declarat, joi dimineaţa, la întoarcerea în ţară, că adevărul a ieşit la iveală.

"A fost o veste minunată, aşa cum visam, pentru că aşa trebuia să fie. Adevărul a ieşit la suprafaţă şi în sinea mea mereu am ştiut că nu am făcut nimic şi că nu am luat niciodată o substanţă interzisă şi nici nu am avut această intenţie.

Mă bucur că s-a judecat corect şi că pot să joc tenis", a spus Halep la sosirea pe Aeroportul Henri Coandă.

Întrebată dacă va merge la turneul de la Miami, Simona Halep a spus că îşi doreşte, însă are nevoie de câteva zile pentru a se pregăti mental.

"Aşa îmi doresc, dar acum doar am ajuns şi două-trei zile am nevoie ca să mă pregătesc mental", a spus Simona Halep.

Sportiva româncă a avut un mesaj şi pentru români, la revenirea în ţară, după decizia favorabilă de la TAS.

"Românilor ce pot să le spun?! A fost o susţinere necondiţionată şi m-au ajutat să lupt până la capăt să arăt adevărul", a mărturisit Simona Halep.

×
Subiecte în articol: Simona Halep revenire tara