x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "American Symphony", pe lista filmelor preferate de Barack Obama din 2023

"American Symphony", pe lista filmelor preferate de Barack Obama din 2023

de Alice Petrescu    |    28 Dec 2023   •   20:12
 "American Symphony", pe lista filmelor preferate de Barack Obama din 2023

Fostul preşedinte american Barack Obama a continuat tradiţia de a dezvălui filmele sale preferate din anul în curs şi a selectat mai multe producţii cinematografice, informează revista Variety.

Primele trei filme de pe această listă - "Rustin", "Leave the World Behind" şi "American Symphony" - au fost realizate de compania Higher Ground, pe care fostul președinte de la Casa Albă a înfiinţat-o împreună cu soţia lui, Michelle, mai spune sursa citată


Într-un mesaj publicat pe reţeaua de socializare X, Barack Obama a spus: "La începutul acestui an, scenariştii şi actorii au intrat în grevă pentru a milita pentru condiţii de muncă şi protecţie mai bune. Aceasta a dus la schimbări importante care vor transforma industria în bine. Iată câteva filme care reflectă munca lor asiduă din ultimul an - inclusiv unele titluri precum 'Rustin', 'American Symphony' şi 'Leave the World Behind', pe care am fost mândri să le lansăm prin @HGMedia. Ce filme am ratat?".

 



Anul trecut, printre filmele preferate ale lui Barack Obama s-au numărat  "Top Gun: Maverick", "Everything Everywhere All at Once" şi "Aftersun". 

 

 

×
Subiecte în articol: barack obama filme