x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Presupusă dronă ucraineană dotată cu dispozitive explozive, prăbuşită la periferia Moscovei

Presupusă dronă ucraineană dotată cu dispozitive explozive, prăbuşită la periferia Moscovei

de Redacția Jurnalul    |    24 Apr 2023   •   17:45
Presupusă dronă ucraineană dotată cu dispozitive explozive, prăbuşită la periferia Moscovei
Sursa foto: Twitter

O dronă ucraineană echipată cu dispozitive explozive s-a prăbuşit la periferia Moscovei, anunţă autorităţile ruse, conform agenţiei Interfax şi site-ului Tagesschau.de.

Drona suspectă a căzut pe o proprietate privată, într-o zonă împădurită din districtul Bogorodskoia, la periferia estică a Moscovei. "O dronă plină cu substanţe explozive a căzut pe teritoriul districtului Bogorodskoia", a declarat un oficial local, Ogor Suhin.

Drona de fabricaţie ucraineană transporta 18 kilograme de substanţe explozive, dar încărcătura nu a explodat. Autorităţile ruse au declanşat o investigaţie în acest caz.

Incidentul intervine după ce în urmă cu câteva zile au avut explozii puternice în oraşul rus Belgorod, situat în apropierea frontierei cu Ucraina. Trei persoane au fost rănite, dar autorităţile ruse au atribuit exploziile căderii accidentale a unor dispozitive explozive de la bordul unui avion militar rus. "S-a produs o cădere anormală de muniţie de la bordul unui avion Suhoi Su-34 în timp ce trecea pe deasupra oraşului Belgorod", a transmis Ministerul Apărării de la Moscova.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: drona Ucraina Rusia