x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Zelenski, de Ziua Apărătorilor: Vremurile grele ne-au făcut puternici, cei puternici aduc victoria

Zelenski, de Ziua Apărătorilor: Vremurile grele ne-au făcut puternici, cei puternici aduc victoria

de Redacția Jurnalul    |    01 Oct 2023   •   23:40
Zelenski, de Ziua Apărătorilor: Vremurile grele ne-au făcut puternici, cei puternici aduc victoria
Sursa foto: Hepta

„Vremurile grele ne-au făcut puternici. Iar cei puternici aduc mai aproape victoria. Pas cu pas. Astăzi, mâine, în fiecare zi, în fiecare minut”, a spus Volodimit Zelenski, duminică, într-un mesaj adresat cu ocazia Zilei Apărătorilor Ucrainei, marcată pentru prima dată în 1 octombrie.

„Nimeni nu ar trebui sau nu va putea să ne rezistența, curajul și tăria de caracter. Nici în mod regulat, nici în regim de urgență. Niciuna dintre ele nu are o , o sau un punct final după care am înceta să mai rezistăm și să luptăm. Există un singur astfel de punct: victoria noastră. Pe măsură ce o aducem mai aproape în fiecare zi, noi spunem: ”, se arată în mesajul postat de președintele Ucrainei pe Telegram, citat de The Guardian.ă>ă>ă>

Duminică, de Ziua Apărătorilor Ucrainei, sunt omagiați veteranii și cei căzuți la datorie.

Ziua Apărătorilor Ucrainei este sărbătorită pentru prima dată pe 1 octombrie. În trecut, ceremoniile erau organizate pe 14 octombrie.

Autoritățile ucrainene au decis anul acesta să modifice mai multe zile festive pentru a se distanța de sărbătorile rusești. Crăciunul, de exemplu, nu va mai fi sărbătorit pe stil vechi, pe 7 ianuarie, ci pe 25 decembrie.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Volodimir Zelenski ziua aparatorilor