x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, „viitorul președinte al României”, la PSD Argeș: „Să nu ne alinăm. Nimeni nu are nicio șansă în fața voastră!”

Ciolacu, „viitorul președinte al României”, la PSD Argeș: „Să nu ne alinăm. Nimeni nu are nicio șansă în fața voastră!”

de Redacția Jurnalul    |    20 Apr 2024   •   14:20
Ciolacu, „viitorul președinte al României”, la PSD Argeș: „Să nu ne alinăm. Nimeni nu are nicio șansă în fața voastră!”
Sursa foto: Hepta

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, le-a spus, sâmbătă, celor din PSD Argeș: „Să nu ne alinăm. Nimeni nu are nicio șansă în fața voastră”. Înainte de a-și susține discursul, Ciolacu a fost prezentat ca „viitorul președinte al României”.

Ciolacu a menționat un moment din trecut, când la PSD era „doar curent”, iar Paul Stănescu i-a spus: „hai să plecăm la Argeș, că la Dâmbovița se alege praful”.

„Așa am plecat la drum și am făcut conferință la dumneavoastră. Așa s-a format această echipă frumoasă pe care o aveți astăzi. Haideți să nu ne alinăm: veți câștiga toate alegerile. Nu are nimeni astăzi nicio șansă în fața dumneavoastră”, a spus Ciolacu.

Acesta a adăugat că „marele merit al echipei din Argeș” îi aparține preşedintui Consiliului Judeţean Argeş, Ion Mînzînă.

De asemenea, Ciolacu a vorbit despre momentul în care a ajuns la guvernare și „au început să apară nenorocirile”, cu referire la „azilele groazei”.

„S-a clocit și organizat tot acel atac. Adevărul a ieșit la iveală: Gabriela Firea nu a avut nicio treabă cu azilele groazei, Marius Budăi nu a avut nicio treabă cu azilele groazei”, a adăugat președintele PSD.

Acesta a mai spus că „trebuie să învățăm și să înțelegem că politica, trebuie să ținem unii la alții”.

PSD Argeş și-a lansat candidaţii pentru alegerile locale. Ion Mînzînă, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, şi Cristian Gentea, primar Piteştiului, candidează pentru noi mandate.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD Arges