x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Viața lui Cristian Cioacă, fostul soț al Elodiei Ghinescu, după eliberarea de închisoare

Viața lui Cristian Cioacă, fostul soț al Elodiei Ghinescu, după eliberarea de închisoare

de Redacția Jurnalul    |    18 Mar 2024   •   14:00
Viața lui Cristian Cioacă, fostul soț al Elodiei Ghinescu, după eliberarea de închisoare
Sursa foto: antena3CNN

Cristian Cioacă a fost soțul al avocatei Elodiei Ghinescu. El a stat mulți ani în închisoare, fiind învinuit de uciderea soției sale, faptă pe care nu a recunoscut-o însă niciodată. Mai mult, cadavrul victimei nu a fost găsit niciodată.

Viața lui Cristian Cioacă aproape că a revenit la normal. După mulți ani petrecuți în spatele gratiilor, fostul soț al Elodiei Ghinescu s-a întors acasă. Cristian Cioacă are acum o nouă meserie, după ce cariera lui de polițist a luat sfârșit. Iată din ce își câștigă banii!

Acesta a fost polițist și probe indirecte au dus la concluzia că bărbatul a omorât-o pe Elodia Ghinescu din gelozie, în urmă cu 17 ani. 

Viața lui Cristian Cioacă a revenit acum la normal, după mai mulți ani în detenție. El s-a întors acasă și are o nouă meserie. 

Fostul polițist a fost condamnat la 15,8 ani de închisoare și eliberat în august 2023. El a decis să înceapă o nouă viață și a devenit astfel șoferul avocatei sale, Maria Vasii.

În ultima perioadă, Cristian Cioacă a fost văzut de mai multe ori în timp ce o însoțea, dar prezența sa a rămas discretă. Fostul polițist se ferește de ochii lumii și încearcă să nu apară în locuri aglomerate, unde ar putea să fie recunoscut sau abordat de cineva.

Cristian Cioacă a fost unul dintre cei mai cunoscuți polițiști, însă din cauza problemelor grave cu legea și acuzațiilor în urma dispariției Elodiei Ghinescu, acesta nu se va mai putea reîntoarce niciodată în poliție. 

Înainte să ajungă la închisoare, Cristian Cioacă a fost dornic să vorbească cu presa despre dispariția soției sale. Fostul polițist a avut un comportament care le-a dat tuturor de gândit, fiind foarte detașat și având mereu zâmbetul pe buze, deși soția lui și mama copilului său a dispărut fără urmă.

Însă bărbatul pare că s-a schimbat după anii petrecuți în închisoare. În momentul în care a fost eliberat, Cristian Cioacă nu a mai fost la fel de dornic să vorbească și a făcut doar câteva declarații scurte. 

”Today is the first day of the rest of my life.(Astăzi e prima zi din restul vieţii mele) Nu știu câte cărți o să scriu, habar nu am. Nu știu ce o să fac. Pentru mine viața nu a fost normală”, a declarat Cristian Cioacă, relatează spynews.ro.

×