x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa (P) Cel mai bun prieten al animalului tău de companie, Propets: o selecție variată de hrană și accesorii

(P) Cel mai bun prieten al animalului tău de companie, Propets: o selecție variată de hrană și accesorii

02 Feb 2021   •   10:33
(P) Cel mai bun prieten al animalului tău de companie, Propets: o selecție variată de hrană și accesorii

Propets este magazinul online românesc cu numeroase articole de hrană pentru animalele de companie și accesorii necesare acestora.

Tot ceea ce trebuie să faci este să găsești selecția personală pentru animăluțul tău. Indiferent dacă ești proprietar de câine sau pisică, de pasăre, pești sau rozătoare - comandă tot ceea ce este mai bun pentru animalul tău de companie non-stop, din propria casă.

Calitate ridicată pentru o viață vitală, lungă

La câini și pisici, este deosebit de important să adaptezi mâncarea ideală la nevoile și fazele de viață ale prietenului tău cu patru picioare. Petshopul online Propets lucrează aici cu producători de furaje renumiți și, prin urmare, poate oferi o gamă largă de alimente pentru pisici și câini. Când vine vorba despre mâncarea umedă pentru câini, Propets enumeră mărci precum Bio Dog, care oferă o calitate a cărnii testată din surse controlate. Conceptul se bazează pe obiceiurile alimentare ale câinilor care au mâncat cât mai sănătos. Prolife oferă, de asemenea, hrană specială pentru câinii cu boli cronice sau sensibili. Club 4 PAws  provine dintr-o companie de produse alimentare premium pentru câinele adult și conține atât ingrediente din carne, cât și vitamine și minerale esențiale. Hrana uscată pentru câini de la Golosi reprezintă calitate și durabilitate și funcționează numai cu materii prime de origine cunoscută. O alternativă excelentă este mâncarea uscată de la Chicopee, o hrană completă ce asigură o nutriție echilibrată, cu surse de proteine de înaltă calitate.

Pentru pisici, este disponibilă și o gamă largă de hrană umedă  și hrană uscată. Mâncarea umedă de la Biocat  se bazează pe calitatea superioară a ingredientelor și este ideală pentru pisici adulte din toate rasele. Pentru mâncarea uscată pentru pisici, Golosi se bazează pe carne precum vânatul, iepurele sau vită și este una dintre cele mai rafinate preparate pe care i le poți oferi pisicii tale.

Comandă delicatese și accesorii pentru animale de companie online

Ca recompensă sau pentru antrenament, proprietarii mândri pot comanda gustări pentru câini sau mâncăruri pentru pisici de la Propets. Dacă un nou animal se mută în casa ta sau dacă vrei să-ți răsplătești animalul de companie cu ceva special, vei găsi castroane, cutii, precum și jucării și cutii de transport în categoria accesorii. Proprietarii de câini cumpără lese pentru câini, cutii de transport, jucării, boluri și perne de dormit în zona accesorii pentru câini .

Dacă animalul tău de companie este un rozător sau alte animale mici , vei găsi la Propets tot ceea ce ai nevoie pentru a le transforma cușca într-o casă confortabilă. De asemenea, poți comanda cuști și multe alte accesorii grozave online. 

Chiar dacă păsările nu se numără printre animalele de companie favorite ale oamenilor, aceștia preferând câinii, pisicile sau rozătoarele, ai posibilitatea de a le acorda atenția adecvată speciei și să le hrănești în funcție de rasa lor. VL Premium sau Bio Cip oferă hrană și gustări pentru multe specii de păsări. De asemenea, poți cumpăra nisip pentru păsări și cuști în magazinul online Propets. 

Pentru a face adevărata calitate a hranei pentru animale de companie și a bunurilor pentru animale de companie mai accesibile, proprietarii de animale de companie vor găsi o selecție incomparabilă de produse de top de la toți producătorii cunoscuți. Acest lucru îți economisește bani și, în același timp, te asigură că animalul tău favorit are parte de o viață fericită.

×