x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Merita sa devii model intr-un studio de videochat in prezent?

Merita sa devii model intr-un studio de videochat in prezent?

11 Mai 2021   •   12:14
Merita sa devii model intr-un studio de videochat in prezent?

Daca 2020 si 2021 s-au dovedit ani foarte grei pentru unele domenii, lucrurile au stat cu totul diferit pentru industria divertismentului pentru adulti. Masurile de restrictie luate pretutindeni in lume au determinat tot mai multi barbati sa se inscrie pe site-urile de profil si sa caute compania virtuala a unor femei frumoase si capabile sa intretina o conversatie placuta.

In acest context, se poate spune ca, inclusiv datorita pandemiei si a schimbarilor pe care le-a generat, perioada actuala este ideala pentru a incepe sa lucrezi intr-un studio de videochat. Numarul de tinere care devin constiente de acest lucru este, de altfel, in continua crestere. Iata cele mai importante argumente care le determina sa inceapa lucrul in acest domeniu!

Munca este 100% legala

Daca alegi un studio videochat serios, a carui activitate de-a lungul timpului reprezinta o garantie a profesionalismului, poti fi sigura ca munca pe care o desfasori va respecta in totalitate reglementarile legale.

Astfel, la Studio20, fiecare model incheie un contract de artist-interpret in care sunt prevazute cu claritate drepturile si obligatiile fiecarei parti. Acest document pe baza caruia iti vei desfasura activitatea este incheiat inca din prima zi de lucru, modelul primind un exemplar.

In plus, de fiecare data cand esti platita, semnezi si primesti propriul tau exemplar dintr-un act aditional in care sunt specificate castigurile din videochat obtinute pe fiecare site pentru perioada respectiva. Suma neta pe care o primesti in contul tau bancar este platita de societatea comerciala cu care ai semnat contractul, in conditii de legalitate totala.

Beneficiezi de cei mai buni traineri si de consiliere de imagine

Fiecare femeie este frumoasa in felul sau. Cine crede ca, pentru a fi apreciata, trebuie sa se conformeze unui anumit tipar greseste cu totul. Dimpotriva, intr-un studio de videochat esti incurajata si ajutata sa iti descoperi si etalezi propriile calitati, nu sa incerci sa fii altfel decat esti in realitate.

Inca de la prima sedinta foto, vei primi sfaturile si ajutorul necesare pentru a-ti pune in valoare avantajele naturale. Tinuta vestimentara, machiajul, coafura, comportamentul, mimica, gesturile si limbajul nu fac altceva decat sa le scoata si mai mult in evidenta.

De asemenea, trainingul primit intr-un studio de videochat iti pune la dispozitie diferite trucuri care iti vor fi de folos in conversatiile cu membrii site-urilor. Primesti indicatii pentru utilizarea corecta a aparaturii video, precum si informatii folositoare despre specificul fiecarui site pe care lucrezi. Toate acestea te vor ajuta sa reusesti cat mai repede sa iti indeplinesti obiectivele.

Castiguri consistente si posibilitatea de a obtine credite

Daca esti serioasa, castigurile mari apar foarte repede. Exista diferente intre veniturile obtinute de diferite modele, insa, in toate locatiile detinute de Studio20 (videochat Iasi, videochat Bucuresti, videochat Ploiesti etc.), veniturile medii lunare depasesc suma de 5 000 de lei. Rata de succes este de 100% pentru fetele care dau dovada de ambitie si seriozitate.

Daca iti doresti sa ai acces la bunuri sau servicii de calitate inca dinainte de a castiga sume foarte mari, poti fi ajutata inclusiv cu un credit fara dobanda, pe care il vei returna din castigurile obtinute ulterior. Astfel, poti ajunge sa obtii casa, masina sau independenta financiara mult visate inca de la inceputurile activitatii intr-un studio videochat.

×