x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Iata cum sa alegi o parcare la Otopeni care sa fie mai buna decat cea a aeroportului

Iata cum sa alegi o parcare la Otopeni care sa fie mai buna decat cea a aeroportului

25 Aug 2023   •   12:45
Iata cum sa alegi o parcare la Otopeni care sa fie mai buna decat cea a aeroportului

Pentru cei care nu merg foarte des cu masina personala la aeroport, exista sanse sa nu stie atat de bine cum sa aleaga un loc de parcare sigur, cu un raport calitate-pret care sa fie cat mai avantajos.

Daca si tu te afli in aceasta situatie, este timpul sa inveti secretele alegerii unui loc de parcare astfel incat sa ai o experienta cat mai placuta. Continua sa citesti!

 

Rezervand un loc de parcare intr-o parcare auto Otopeni poti economisi timp si bani

Multi calatori aleg sa isi lase masina in parcarea aeroportului, deoarece cred ca este mai ieftina in comparatie cu alte parcari. Totusi, lucrurile nu sunt chiar asa, pentru ca poti gasi un loc de parcare cu un raport calitate – pret mult mai avantajos.

Rezervand din timp un loc intr-o parcare Otopeni privata vei economisi timp, deoarece vei putea plati online si nu va trebui sa iti pierzi timpul la casierie.

In plus, vei putea profita de reduceri speciale disponibile doar pentru cei care fac rezervari online sau pentru cei care rezerva in avans.

Ai parte de servicii suplimentare incluse in pret

Pe langa avantajele mentionate anterior, daca alegi cu atentie parcarea din Otopeni in care iti lasi masina, poti beneficia si de servicii suplimentare, precum locuri de parcare acoperite, shuttle gratuit de la si catre aeroport sau compresor pentru umflarea rotilor.

Pentru a gasi o parcare auto langa aeroportul Otopeni care sa ofere cele mai bune servicii si sa aiba si un cost avantajos, verifica oferta cu atentie si alege in functie de nevoile si bugetul tau!

Tarifele pot varia in functie de durata sederii si distanta dintre parcare auto si aeroport.

Costul pentru o parcare langa Aeroportul Otopeni poate varia si in functie de alti factori

Unul dintre factori este durata sederii: cu cat iti vei lasa masina mai mult timp parcata, cu atat pretul va fi mai mic.

De asemenea, tariful poate fi influentat de distanta dintre parcare si aeroport. Astfel, cu cat parcarea este mai aproape, cu atat pretul pentru un loc de parcare la Otopeni va fi mai mare.

In plus, alegand sa iti lasi masina in imediata apropiere a aeroportului, vei economisi timpul pe care l-ai petrece in tranzit, asteptand alte mijloace de transport.

Parcarea aeroportului poate sa nu fie foarte sigura

Desi aeroporturile se straduiesc sa implementeze masuri de securitate si supraveghere cat mai bune, ele sunt frecvent supraaglomerate, iar masinile sunt adesea tinta infractorilor.

In comparatie, o parcare privata langa Aeroportul Otopeni are un grad mai mare de control asupra securitatii si limitarii accesului persoanelor straine, reducand astfel sansele sa aiba loc incidente neplacute.

Daca vrei sa iti lasi masina intr-un loc mult mai sigur decat este parcarea aeroportului, alege o parcare care sa foloseasca un sistem complet de securitate, format din gard, sisteme de supraveghere video, paza fizica si sisteme de iluminare.

 

Asadar, pentru a lua cele mai bune decizii, ofera-ti suficient timp si cerceteaza cu atentie oferta disponibila.

Una dintre parcarile de top din apropierea aeroportului Otopeni este Olimpia Airport Parking – singura parcare acoperita care se afla la doar cinci minute de mers pe jos de intrarea aeroportului.

Cei care isi lasa masina la Olimpia calatoresc fara griji. Este timpul ca si vacantele tale sa fie la fel de linistite!

 

 

 

×