x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden De ce unele modele online castiga mai mult decat altele? Care este cheia succesului?

De ce unele modele online castiga mai mult decat altele? Care este cheia succesului?

14 Dec 2021   •   16:19
De ce unele modele online castiga mai mult decat altele? Care este cheia succesului?

Foarte multe femei care aplica pentru un job ca model online se asteapta ca din primele saptamani lucrate sa aiba castiguri uriase.

Adevarul este ca incasarile sunt impresionante, insa trebuie sa tratezi acest loc de munca cu seriozitate, implicare si profesionalism pentru a iesi in evidenta. Daca ai visat intotdeauna la momentul in care iti poti achizitiona propria casa, masina, haine de lux si multe altele, nu este indeajuns doar sa te prezinti la munca. Articolul de mai jos vine in ajutorul tau cu sfaturi pe care le poti pune in aplicare daca iti doresti mai multi bani!

 

Iata de ce trebuie sa tii cont ca model incepator!

1.Atitudinea

Atitudinea se refera atat la felul in care te prezinti in fata membrilor site-urilor pe care vei lucra, cat si la modul in care privesti jobul tau si colectivul in care te afli. Ca sa iesi in evidenta, trebuie sa fii cat mai pozitiva, sa ai mereu zambetul pe buze si sa poti sa binedispui pe oricine. O femeie deschisa si gata sa invete lucruri noi va avea intotdeauna de castigat. De asemenea, foarte multe modele online isi indeplinesc numarul de ture, insa nu au castiguri foarte mari. De ce? Pentru ca nu reusesc sa ii mentina pe membrii interesati si curiosi. Exista tipologii de femei pe care barbatii le evita. De aceea, in fata camerei trebuie sa te prezinti cu o energie debordanta, o postura atragatoare si o capacitate de conversatie foarte buna. Daca vei sta plictisita pe telefon, interlocutorii vor parasi chat-ul si vor cauta un model cu care sa interactioneze.

 

2.Profesionalismul

Mai ales atunci cand esti la inceput de drum in cariera ta ca model online de videochat, trebuie sa recunosti ca nu stii totul despre acest domeniu. De aceea, ai la dispozitie traineri cu experienta vasta care te vor ajuta sa intelegi cat mai bine ce presupune acest job si te vor invata cum sa iti maximizezi veniturile. Chiar daca esti femeie, iar in viata personala stii cum sa impresionezi un barbat, cum sa il atragi si sa flirtezi cu el, nu inseamna ca te vei descurca in fata membrilor fara indrumare. Intr-adevar, instinctul feminin de a seduce le este cunoscut tuturor femeilor, insa barbatii cu care vei interactiona sunt diferiti. De aceea, trainerul personal iti va explica tipologiile si personalitatile pe care le vei intalni, cum sa le abordezi pe fiecare in parte si multe alte lucruri folositoare. Astfel, trebuie sa elimini orice sentiment de superioritate si sa ai o atitudine cat mai profesionista, pentru ca este mereu loc de imbunatatiri.

 

3.Alegerea studioului de videochat

Poate cel mai important criteriu care influenteaza castigurile unui model online este studioul alaturi de care lucreaza. Ai nevoie de o echipa care sa puna accentul pe calitate si nu pe cantitate. De exemplu, daca alegi un job in videochat la Femme Studio, te vei bucura de traininguri, schimbari de look, aparatura de ultima generatie, sisteme de lumini profesioniste si multe altele. De asemenea, confidentialitatea ta este garantata, la fel si securitatea pe care o ai in timpul sedintelor.

 

 

 

Asadar, daca vrei sa ai incasari mult mai mari, ia in considerare sfaturile de mai sus si pune-le in aplicare!

 

Sursa foto: Pexels.com

×