x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Aparate frigorifice pentru acasă cu 4 uşi

Aparate frigorifice pentru acasă cu 4 uşi

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    23 Oct 2008   •   00:00

O gamă nouă de aparate frigorifice având o particularitate aparte a fost lansată de curând pe piaţa din România.

Este vorba despre gama Quadrio (4D) lansată de Hotpoint-Ariston, iar particularitatea despre care vă spuneam este faptul că aparatele au 4 uşi. Funcţionalitatea specială dată de deschiderea independentă a fiecărei uşi şi a fiecărui sertar al congelatorului face ca aceste produse să fie mai economice (cu 50%) comparativ cu cele în 2 uşi. Forma rotunjită ce caracterizează noile produse, mânerele metalice, designul asimetric constituie elementele de stil particulare ale noii game.

FUNCŢII INOVATOARE
De asemenea, frigiderele din această gamă introduc funcţii inovatoare precum Advanced Frost Free, ce permite buna circulare a aerului rece în interior pentru împiedicarea supracongelării alimentelor, Total Bacteria Easier, un filtru inovator cu ioni de argint ce reduce cu 99% dezvoltarea bacteriilor şi a mirosurilor neplăcute în interiorul frigiderului, şi tehnologia Flexible Cold, integrată în primul sertar, ce permite alegerea temperaturii dorite, în funcţie de alimente, de la 0 grade până la -6/-12 grade.

În plus, noile produse au incluse funcţia Active Humidity Control, un sistem special ce reglează circulaţia aerului şi a umidităţii într-o manieră optimă pentru zonele dedicate fructelor şi legumelor.

Noua linie Quadrio (4D) beneficiază de sertare Extra Freshness ce includ un sistem de control al umidităţii, fiind în acelaşi timp cu 20% mai încăpătoare decât sertarele altor modele cu dimensiuni comparabile.

 

Hotă cu aspirare intensivă temporizată

Un model nou de hotă ne-a fost adus la cunoştinţă de Franke, respectiv Hota Premio Angolo – o combinaţie de materiale precum inoxul şi cristalul, tăiate în linii drepte şi unite unghiular într-un design avangardist. De la  aspirarea intensivă temporizată (această comandă activează nivelul maxim de aspirare pentru un timp limitat, pentru ca hota să facă faţă nevoilor speciale) până la sistemul Silent Kit, ce reduce zgomotul cu 25% folosind materiale antifonice speciale, hota dispune aşadar şi de funcţii extrem de competente pentru treaba pe care o are “de îndeplinit” într-o bucătărie.

O particularitate funcţională este aceea că deţine trepte de viteză optimizate, programate de Faber pentru dimensiunea standard a unei bucătării. Prin acţionarea unei singure comenzi se obţine puterea de aspirare dorită.

×