x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul De ce (nu) merită să mergi la Bookfest: Găsim tot ce vrem, puteau fi reduceri şi mai mari!

De ce (nu) merită să mergi la Bookfest: Găsim tot ce vrem, puteau fi reduceri şi mai mari!

01 Iun 2012   •   13:01
De ce (nu) merită să mergi la Bookfest: Găsim tot ce vrem, puteau fi reduceri şi mai mari!

Inca de la intrarea in spatiul de expunere Bookfest de la Complexul Expozitional Romexpo am realizat ca nu este multa lume. De altfel, expozantii intervievati au recunoscut ca se bazeaza pe weekend pentru a-si recupera investitia. 'Nici nu acceptam sa pierdem bani, pai cum!? Ieri (miercuri – n.r.) a fost o zi slaba, dar astazi pare a fi mai animat. Acum, ca am inceput sa aparem in presa, o sa vina lumea', spune Ileana Iorga, coordonator vanzari la Grupul Editorial Rao, unul dintre primele standuri de care 'm-am ciocnit'. Ea a subliniat ca, pe langa profitul pe care spera sa il faca din prezenta la targ, au de castigat si vizibilitate.

Numarul de expozanti a ramas aproape neschimbat fata de anii precedenti, circa 145, desi piata de carte este mica – doar 60-80 milioane de euro, conform celor mai mari edituri din piata. Piata din Polonia, de exemplu, este de aproximativ 1 miliard de euro.

Citeste mai multe pe Wall-Street.ro

×