x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Eco şi trendy la tine acasă

Eco şi trendy la tine acasă

de Alina Iancu    |    10 Iul 2010   •   00:00
Eco şi trendy la tine acasă
5810-126002-img_6496.jpgCu puţini ani în urmă, ecologia era promovată doar de asociaţii de protecţie a mediului. Astăzi însă, "eco", mai mult decât un concept de viaţă, este un trend. Este la modă să fii eco, să foloseşti sau să promovezi obiecte cu un impact cât mai mic asupra mediului. Pentru că din ce în ce mai multe persoane îmbrăţişează acest stil de viaţă, marile firme îşi adaptează produsele, astfel încât să corespundă conceptului eco.

Miercuri, 30 iunie, în Parcul Herăstrău a avut loc o acţiune de promovare a unor game de produse care încurajează stilul de viaţă eco, campanie organizată de Bosch şi Dremel. Au fost prezentate unelte necesare pentru a confecţiona, din lemn, mobilă şi decoraţiuni de interior, precum şi accesorii pentru lipit, pirogravură sau pictură.
Caracteristica definitorie pentru toate produsele prezentate sunt acumulatorii litiu-ion pe care îi au la bază, datorită cărora consumul este redus şi care sunt mult mai prietenoşi cu mediul înconjurător.

Cele trei game prezentate: Bosch verde, Dremel şi Bosch pentru grădină, permit activităţi variate, mai ales că sunt special concepute pentru decorarea locuinţelor. Uneltele din prima gamă menţionată ajută la prinderea sertarelor sau a oglinzilor, la vopsirea dulapurilor sau crearea unor paravane. Cu accesoriile Dremel se pot lipi, inscripţiona sau tăia orice fel de materiale pe care pot fi apoi aplicate elemente decorative precum mici bucăţi de piatră, scoici sau mărgele. Ultima gamă cuprinde instrumente dedicate grădinăritului: maşini de tuns iarba, accesorii pentru sculptarea arbuştilor sau pentru curăţarea teraselor şi a statuetelor.  

×
Subiecte în articol: afla ce e nou