x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Educatia in Romania: O fată "cuminte şi liniştită", dar bătăuşă

Educatia in Romania: O fată "cuminte şi liniştită", dar bătăuşă

12 Dec 2008   •   00:00

O adolescentă din Oneşti a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătută de o colegă de clasă. Eleva de 15 ani a fost internată cu lovituri serioase la cap. Mai grav este că nimeni nu a intervenit pentru a le despărţi pe cele două fete.Colegii de clasă au filmat bătaia.



Totul a pornit de la o simplă observaţie. Adolescenta bătăuşă mânca seminţe în timpul orei, iar colega ei nu a făcut decât să o roage să se oprească. Discuţia celor două a atras atenţia profesorului de la oră, care, după ce a ascultat-o pe eleva nedisciplinată, i-a pus nota 2.

După ce au filmat încăierarea fetelor, doi colegi de clasă au intervenit în cele din urmă şi le-au despărţit. Una dintre ele a ajuns la spital, cu răni serioase la cap. Victima nu s-a hotărât încă dacă va depune sau nu plângere la poliţie împotriva colegei care a bătut-o.

Poliţiştii s-au autosesizat, aşa că fata a primit deja o amendă. Şi profesorii au început o anchetă, însă ei pot, cel mult, să îi scadă nota la purtare şi să o elimine de la cursuri pentru trei zile.

Incidentul i-a uimit de profesorii liceului din Oneşti. Eleva bătăuşă învaţă bine şi toată lumea o considera o fată cuminte şi liniştită. Eleva bătută va mai râmâne o perioadă în spital.
www.antena3.ro

×
Subiecte în articol: video