x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Evenimente

14 Noi 2007   •   00:00

Festivalul ţuicii. Zece medalii de aur, 11 de argint şi opt de bronz! Iată medaliile acordate la 4 noiembrie producătorilor de ţuică la Festivalul de la Vălenii de Munte, desfăşurat in perioada 2-4 noiembrie.

Festivalul ţuicii. Zece medalii de aur, 11 de argint şi opt de bronz! Iată medaliile acordate la 4 noiembrie producătorilor de ţuică la Festivalul de la Vălenii de Munte, desfăşurat in perioada 2-4 noiembrie. Evenimentul a fost organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Prahova şi de Primăria Vălenii de Munte. Cea mai veche ţuică degustată de juriu a fost din anul 1988, iar cel mai vechi participant care a fost medaliat la fiecare ediţie este Constantin State, care şi in acest an a obţinut medalia de aur cu ţuică din anul 1997, avănd o tărie alcoolică de 55 de grade. La ediţia din acest an au fost prezenţi peste 100 de producători de ţuică, firme cu produse artizanale, produse alimentare şi textile. In cele trei zile, festivalul a fost vizitat şi de parlamentari prahoveni. (C.D.)

In ţară

15 noiembrie. Tărg tradiţional. Beliu, judeţul Braşov. Invitaţii sunt aşteptaţi cu produse artizanale şi culinare, specifice acestei regiuni.

21 noiembrie. Tărgul Arhanghelilor Mihail şi Gavriil. Brab, judeţul Braşov. Oaspeţii vor putea cumpăra preparatele specifice acestei zone.

25 noiembrie. Tărg tradiţional. Ţapu, judeţul Sibiu. Sunt aşteptaţi toţi cei care doresc să

cumpere produse tradiţionale romăneşti. (C.D.)

In lume

14-16 noiembrie. FHC. Shanghai, China. Cea de-a XI-a ediţie a acestei expoziţii internaţionale le propune vizitatorilor produse noi din domeniul alimentaţiei.

16-20 noiembrie. Food Expo Pacific. Singapore. Peste 150 de firme expozante vor incerca să se ridice la nivelul aşteptărilor celor 500.000 de vizitatori.

21-24 noiembrie. Balkan Food & Drinks. Sofia, Bulgaria. Vor fi expuse produse de patiserie, băuturi, peşte şi fructe de mare, dar şi echipamente pentru conservarea şi comercializarea alimentelor.

×
Subiecte în articol: noiembrie agenda