x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Evenimente

18 Feb 2010   •   00:00
Evenimente
Sursa foto: Andreea Aron/JURNALUL NAŢIONAL

Magiun pentru Casa Regală. Compania care produce magiunul natural de fructe Topoloveni - societatea comercială Sonimpex Serv Com - a primit titlul de Furnizor al Casei Majestăţii Sale Regale a României, pentru trei ani, în cadrul unei ceremonii desfăşurate în Sala Regilor a Palatului Elisabeta luni 8 februarie.



Prin impunerea unor standarde înalte de calitate pe care şi Casa Regală le impune furnizorilor săi, magiunul natural de prune se află de mai bine de un an pe masa majestăţilor lor. Casa Regală oferă calitatea de Furnizor al Casei Majestăţii Sale Regelui ca semn de recunoaştere şi de apreciere a calităţii deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoană sau de o companie comercială. Alături de magiunul natural de prune au mai primit titlul de furnizori apa minerală Borsec şi designerul Alexandru Ciucu. (C.C.)

ÎN ŢARĂ

25-28 februarie. Baby Expo, Bucureşti. Salonul de la Sala Polivalentă este dedicat nou-născutului, viitoarelor mămici şi tinerilor părinţi.

25 februarie-1 martie. Diafam. Timişoara. Târgul naţional cu tematică generală este dedicat Mărţişorului şi se organizează în Centrul Regional de Afaceri din oraş.

24 februarie-1 martie. Târgul Mărţişorului. Iaşi. Uliţa Lăpuşneanu va fi locul unde se desfăşoară târgul la care vor fi prezenţi numeroşi meşteri populari din toată ţara.

ÎN LUME

18-20 februarie. Winefest. Calgary, Canada. La eveniment sunt expuse cele mai bune vinuri de toate sortimentele, inclusiv cele pentru desert.

19-21 februarie. Expoziţie de produse naturale. Cape Town, Africa de Sud. Expoziţia cu vânzare aduce produse naturale tuturor vizitatorilor.

20 februarie. Vin şi ciocolată. Baltimore, Maryland. Cele mai bune sortimente de ciocolată îi vor încânta pe cei prezenţi. Nu vor lipsi nici vinurile. (C.D.)

×
Subiecte în articol: agenda gurmanda