x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Evenimente: Lansare de carte

Evenimente: Lansare de carte

18 Mar 2010   •   00:00
Evenimente: Lansare de carte

La 11 martie, la ceainăria Cărtureşti, a avut loc lansarea cărţii "An Unimaginabile Journey", scrisă de Aviad Meitar, fost preşedinte al Quadrant Amroq Bottling Company Limited (QABCL), compania care a deţinut în exclusivitate licenţa PepsiCo în România şi Moldova. Volumul relatează, la persoana întâi, drumul spre succes al unei băuturi lansate în România la începutul anilor '90.

"Încă din primele mele vizite în România, la începutul anului 1991, am simţit că ia naştere o poveste specială. Ideea înfiinţării unei afaceri în România a venit iniţial din partea a trei americani fără legătură cu lumea afacerilor, care au fost suficient de curajoşi să călătorească în ţară la doar câteva zile după Revoluţia din 1989. Am avut un sentiment puternic că, într-o bună zi, voi dori să scriu această poveste şi să o împărtăşesc cu publicul larg", a declarat autorul. (Maria Belu)

 

În ţară
19-21 martie. Agro Expo Bucovina. Suceava. Este un târg specializat pentru echipamente şi produse din domeniul agriculturii, zootehniei
şi alimentaţiei.

25-28 martie. Târgul de Turism al României. Bucureşti. La Romexpo are loc cea de-a XXIII-a ediţie. Veţi avea parte de cele mai atractive idei pentru o vacanţă petrecută în ţară.

24-28 martie. Târgul copiilor. Arad. La Expo Arad se organizează un târg pentru producători, importatori şi distribuitori de produse pentru copii.

 

În lume
20 martie. Salonul internaţional al ciocolatei. San Francisco, California. Este primul show al ciocolatei de pe Coasta de Vest. Cei prezenţi vor avea parte de multe surprize dulci.

20-22 martie. Festivalul vinului. Wellington, Western Carpe, Africa de Sud. Sunt aşteptaţi iubitorii vinului. Pe lângă degustări se vor organiza şi concerte.

22- 26 martie. Alimentaria Barcelona. Barcelona, Spania. Este o expoziţie internaţională de mâncăruri şi băuturi. Toate produsele vor fi de vânzare. (C.D.)

×
Subiecte în articol: agenda gurmanda