x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Experienţa divertismentului multimedia

Experienţa divertismentului multimedia

de Alexandru Radescu    |    05 Sep 2009   •   00:00
Experienţa divertismentului multimedia

Monitorul din seria M de la BenQ (M2200HD) vine cu tehnologia Senseye+photo Human Vision, un sistem de procesare a imaginii care ajută la reglarea în detaliu a adâncimii şi clarităţii imaginii pentru moduri presetate de funcţionare precum Standard (citirea textelor), Dinamic (imagini afişate într-un mediu cu lumina ambientală foarte puternică). Foto sau Film.



CE OFERĂ?
Rata contrastului dinamic de 10.000:1 permite afişarea de nuanţe întunecate de negru pentru a sublinia detaliile întunecate ale imaginilor complexe din filme sau jocuri video. Conectorii  HDMI 1.3 şi DVI-D  oferă posibilitatea de interconectare cu console de jocuri HD, playere Blu-ray şi set-top boxes. Pasionaţii de jocuri şi de filme beneficiază de posibilitatea conectării de căşti, de mufă D-Sub şi de o calitatea a imaginii graţie timpului de răspuns de 5 ms (sau 2ms GTG).

Diagonala monitorului este de 21.5 inci Wide, camera web are o rezoluţie de 2 MP, cele două difuzoare multimedia integrate sunt de 1W, consumul energetic este de 45 W. Monitorul M2200HD poate fi achiziţionat la preţ de 900 de lei.
5190-100930-04_15_case10.jpg

Pe DVD, direct din camera video

De-abia te-ai întors din concediu şi arzi de nerăbdare să descarci din camera video cele filmate. Pentru a scăpa de intermediarul computer în copierea pe DVD-uri, Panasonic a lansat pe piaţa un gadget potrivit: DVD burner (foto). Cântăreşte sub 400 de grame şi modalitatea de lucru e simplă. Conectând camera prin USB  la  gadget şi apăsând un singur buton, copierea este executată de pe cardul de memorie SDHC/SD sau din memoria internă. Înregistrările în format AVCHD cu o cameră video HD de la Panasonic pot fi copiate pe DVD fără a se pierde din calitatea imaginilor, care vor rămâne la rezoluţia de 920 x 1.080. Dispozitivul este compatibil cu camere video, care are butoane/funcţii dedicate "copy to disc". De asemenea, gadgetul poate fi folosit şi la computere portabile (în special netbook-uri) care nu dispun de unitate optică.

×