x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Încorporabile ce dau tonul petrecerii!

Încorporabile ce dau tonul petrecerii!

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    11 Sep 2008   •   00:00

Pentru casele de dimensiuni mari, spaţiul unde se prepară mîncarea este separat tot mai clar de spaţiile deschise, în care se organizează petreceri, fie că vorbim despre living, terasă, bar sau cramă.

Pentru casele de dimensiuni mari, spaţiul unde se prepară mîncarea este separat tot mai clar de spaţiile deschise, în care se organizează petreceri, fie că vorbim despre living, terasă, bar sau cramă. Iar pentru gazde, accesul rapid la mîncare, băutură sau cafea, chiar în spaţiul destinat petrecerii, e foarte important pentru ca toată lumea să se simtă bine şi să petreacă maximum de timp împreună. Special pentru aceste zone destinate petrecerii unor momente de relaxare în prezenţa familiei sau a oamenilor dragi a fost lansat pe piaţa de la noi de către Whirlpool a unui set de echipamente pentru bar sau pentru spaţiile de relaxare, respectiv vitrina frigorifică pentru vinuri ARC 226, un sertar frigorific ARG912 şi un espressor de cafea ACE 100 IX.

Vitrina frigorifică încorporabilă pentru vinuri, ARC 226, dispune de o capacitate de 101.33 L, de un raft de depozitare şi de trei rafturi din lemn pentru poziţionarea sticlelor. Dotată cu un termostat electronic, asigură temperaturi între 4°C şi -22°C, în funcţie de cerinţele impuse de tipul de vin. Controlul temperaturii se realizează cu un termometru digital, uşor de monitorizat.

Sertarul frigorific ARG 912 oferă funcţii de răcire rapidă, astfel încît fructele şi legumele îşi păstrează prospeţimea şi proprietăţile nutritive pe o perioadă mai îndelungată.

Espressorul ACE 100 IX, dotat cu filtru de apă şi ceas electronic, îţi oferă posibilitatea de setare şi memorare a concentraţiei de cafea şi a temperaturii la care vrei să serveşti licoarea prietenilor tăi.

 

Pentru curăţarea suprafeţelor exterioare

Un nou utilaj portabil de mare putere potrivit pentru curăţarea suprafeţelor mari de frunze, iarbă sau zăpadă a fost lansat de Stihl. Suflanta BG 86D are un debit maxim de aer de 810 m3 /h la o greutate de numai 4,5 kg. În dotarea de serie, aparatul vine echipat cu o duză rotundă şi una plată.

Opţional, i se poate ataşa un set de reutilare pentru aspirare sau un set de curăţare a jgheaburilor de acoperiş. Acest model are un consum redus de benzină şi, datorită sistemului ElastoStart, aparatul beneficiază de o pornire uşoară, fără recul. Catalizatorul încorporat reduce considerabil cantitatea de emisii toxice ale gazelor de evacuare. Maneta de acceleraţie poate fi blocată în orice poziţie, în timp ce o simplă apăsare a degetului mare asigură oprirea motorului. Utilajul va fi apoi automat gata de pornire.

×