x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Kubica depăşeşte pronosticurile în privinţa vindecării şi a recuperării

Kubica depăşeşte pronosticurile în privinţa vindecării şi a recuperării

18 Mar 2011   •   10:37
Kubica depăşeşte pronosticurile în privinţa vindecării şi a recuperării

Eric Boullier, directorul echipei de Formule 1 Lotus Renault, a declarat, joi, pentru AFP, că pilotul Robert Kubica, accidentat grav în luna februarie, "depăşeşte toate pronosticurile" în ceea ce priveşte vindecarea şi recuperarea.

"Este un exemplu în spital. Medicii subliniază asta. Este extrem de motivat. Are moralul foarte bun. Chiar dacă nu în fiecare zi este totul roz, per ansamblu se simte bine. Veştile sunt pozitive. A depăşit toate pronosticurile, fie că e vorba de vindecare, fie de procesul de recuperare", a declarat Eric Boullier, care a comunicat cu pilotul polonez prin SMS şi care primeşte veşti de la medicul echipei, Riccardo Ceccarelli, şi de la managerul lui Kubica.

Directorul echipei a mărturisit că, dacă ar putea da timpul înapoi, i-ar permite din nou lui Robert Kubica să piloteze în raliuri, deoarece "asta era ceea ce îl relaxa în viaţă", deşi probabil ar fi discutat mai mult despre categoria de autovehicule utilizate de pilot.

Pilotul polonez Robert Kubica a suferit patru intervenţii chirurgicale, după accidentul survenit la un raliu în Italia, la 5 februarie, când a suferit mai multe fracturi la mâna şi piciorul drepte. Accidentul lui Kubica a avut loc la 4,6 kilometri de la plecarea în cursă, în localitatea San Lorenzo, când maşina a ieşit de pe carosabil în plină viteză şi s-a izbit de zidul unei mici biserici.

×
Subiecte în articol: formula 1 auto&moto robert kubica