x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Maşină de spălat rufe pentru iubitorii de animale

Maşină de spălat rufe pentru iubitorii de animale

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    03 Iul 2008   •   00:00

Funcţia PET pentru îndepărtarea părului de pe haine
De cîte ori voi, cei care aveţi animale de companie, nu aţi avut de furcă cu părul care le tot cade? Un risc asumat şi compensat însă de drăgălăşenia cu care vă înconjoară aceste animăluţe antistres.



Funcţia PET pentru îndepărtarea părului de pe haine
De cîte ori voi, cei care aveţi animale de companie, nu aţi avut de furcă cu părul care le tot cade? Un risc asumat şi compensat însă de drăgălăşenia cu care vă înconjoară aceste animăluţe antistres. Dacă pentru părul împrăştiat pe covoare sau canapele soluţiile la îndemînă sînt deja cunoscute, respectiv: aspiratorul şi peria de frecat carpete, atunci cînd vine vorba despre haine, bătăile de cap sînt mari. Mai ales dacă vorbim despre piesele vestimentare pe care ai nevoie să le porţi în acele momente în care este musai să fii "la patru ace". Este neplăcut să descoperi atunci felul în care animalul tău iubit "îşi face simţită" prezenţa şi să constaţi cît de greu este să scapi de firele lui de păr lipite parcă cu super glue de hainele tale. Un produs dedicat acestei nevoi aparte a fost lansat de puţină vreme de cei de la Beko, respectiv maşina de spălat rufe dotată cu funcţia specială PET pentru îndepărtarea părului de animale.

Caracteristici

Noua maşină face parte din clasa Compact, o gamă care oferă aceeaşi capacitate de încărcare în dimensiuni mai mici. Caracteristicile principale includ, pe lîngă funcţia specială PET (etape de prespălare şi clătire suplimentare la ciclul programelor normale), şi un programator electronic, eficienţă energetică clasa A+, reglarea automată a consumului de apă, precum şi o largă varietate de programe de spălare (20).

Hotă cu aspirare intensivă temporizată

Un nou model de hotă este adus în România de Franke. Modelul Faber Under, avînd o dimensiune de 90 cm, este realizat din inox şi are o putere de absorbţie de 700 m3/h. Hota are trepte de viteze stabilite în concordanţă cu dimensiunea standard a unei bucătării. Una dintre însuşiri este aspirarea intensivă temporizată care activează nivelul maxim de aspirare pentru un timp limitat, pentru a face faţă nevoilor speciale. Aspirarea intensivă durează 10 minute, după care se revine la nivelul de operare anterior. Este prevăzută cu sistemul Silent Kit, care conţine materiale antifonice, cu rolul de a reduce zgomotul produs.

×