x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Noul Volkswagen Passat, prezentat oficial la Paris

Noul Volkswagen Passat, prezentat oficial la Paris

30 Sep 2010   •   00:00
Noul Volkswagen Passat, prezentat oficial la Paris

Volkswagen a prezentat la salonul auto de la Paris, modelul Passat 2011. Cea mai importantă trăsătură a celei de-a şaptea generaţii Passat este reprezentată de partea frontală total redesenată, asemănătoare acum cu cea a sedanului de lux Phaeton.



Noul VW Passat este oferit cu zece motoare diferite, cu puteri cuprinse între 77 kW şi 220 kW. Diesel-ul entry-level, un 1.6 TDI ce dezvoltă 103 CP şi 205 Nm, oferă o economie de combustibil îmbunătăţită, 4,2 litri / 100 km şi emisii CO2 de 109 g/km. Aici îşi aduce aportul şi sistemul Start/Stop, oferit standard. Şi motorizarea de bază pe benzină are cifre asemănătoare în privinţa economiei de combustibil. Este vorba despre un TSI de 1.4 litri, cu tehnologie BlueMotion, ce dezvoltă 120 CP (90 kW) şi consumă 5,8 litri/100 km şi are emisii CO2 de 138 g/km.

Potrivit www.worldcarfans.com., citat de Antena3, Passat-ul va oferi aceleaşi tipuri echipări - Trendline, Comfortline şi Highline. Printre echipamentele noi se numără Dynamic Light Assist, care oferă o vizibilitate mai bună fără a-i orbi pe şoferii de pe contrasens, mulţumită unei camere video care îi transmite sistemului informaţiile necesare ajustării direcţiei luminii.

De asemenea, nou este diferenţialul electronic XDS, introdus la Golf GTI, care ajută tracţiunea în curbe. Noul Passat va intra în showroom-urile europene de la mijlocul lunii Noiembrie.

×
Subiecte în articol: auto