x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Pentru fiţosul din tine… Nissan Navara

Pentru fiţosul din tine… Nissan Navara

29 Mar 2012   •   20:27
Pentru fiţosul din tine… Nissan Navara

Interesant este ca baietii de la Nissan s-au gandit sa extinda oferta pentru Navara incercand sa prinda un nou segment. Daca ar fi venit in Romania ar fi vazut, probabil, ca segmentul pe care se bazau ei (adica o masina de carat caramizi, plus gresie, plus ce mai vreti voi) nu prea are aplicabilitate, iar lumea o foloseste de multe ori ca masina de fite. Nu au venit, asa ca au facut o miscare pe care, din punctul meu de vedere, o cataloghez drept logica: au facut un upgrade la interior si motor.

In consecinta avem un nou propulsor. Un V6 sforaitor care atinge suta in 9,3 secunde si dezvolta 231CP. Pentru a tine mainile pe volan si a struni "monstrul' totul este cuplat la o cutie automata in sapte rapoarte.

La interior vechiul Navara a disparut si a aparut in locul lui Pathfinder. Un plus de eleganta care este intregit cu accesorii gen trapa si scaune de piele, cu optionale pe masura: un sistem audio Bose cu 9 boxe care functioneaza impreuna cu un sistem de navigatiue si o camera de luat vederi pentru marsarier.

Avem astfel de-a face cu un "crème de la crème', un Navara perfect echipat daca esti genul sportiv si te gandesti sa practici surfingul sau schi-ul, sau nu ai unde sa iti bagi un cort urias cu doua camere si garaj. Sa nu stea "micuta' afara…


Noi am testat
● Motorizare: 3.0 dCi DPF V6/ 231 CP
● Cutie: automata 7 trepte
● Viteza maxima: 195 kmh
● Acceleratie 0-100kmh: 9,3 s
● Consum: 12.7/7.6/9.5

×