x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Procedeu eficient de combatere a igrasiei

Procedeu eficient de combatere a igrasiei

04 Ian 2007   •   00:00
Izolatie orizontala din crom-otel
AFLA CE E NOU
Umiditatea. O problema care atunci cand apare produce mari neplaceri. Nu de alta, dar cel mai frecvent motiv pentru renovarea unui imobil il constituie stricaciunile cauzate de umezeala din zidarie si nu de putine ori aceste operatiuni de renovare sunt sortite esecului. Pe termen lung aceste incercari de a combate umezeala doar printr-o izolatie verticala s-a demonstrat ca sunt sortite esecului.

O renovare de durata este posibila atunci cand capacitatea de absorbtie a zidului afectat este intrerupta. Acesta este si principiul de actiune al produsului pe care am ales sa vi-l prezentam, un produs folosit cu succes de ani buni de zile in alte tari. Respectiv izolatia orizontala HW din crom-otel. Aceasta formeaza o bariera orizontala de care umiditatea nu mai poate trece, astfel incat partea de zidarie aflata deasupra se va usca rapid.

PROCEDEUL DE REALIZARE

Realizarea efectiva a acestei operatiuni consta in introducerea intre caramizile zidului cu ajutorul unui ciocan pneumatic special adaptat in acest scop a acestor placi ondulate din crom-otel de 1,5 mm grosime (vezi foto).

Astfel, rezistenta zidului nu este afectata in nici un fel. Acest sistem poate fi aplicat la toate constructiile care au zidarie cu rosturi, atat la zidurile exterioare cat si la cele interioare. Acest sistem nu este limitat doar la zidurile din caramida. Informatii suplimentare despre acest sistem puteti afla de pe site-ul www.hw-system.ro.

RATE PE 7 ANI

Daca va batea gandul sa va cumparati produse electronice, IT&C sau electrocasnice, aflati ca aveti la dispozitie de la Altex un nou sistem de finantare. Respectiv sistemul de finantare cu o perioada de rambursare de 7 ani. Modalitatea de contractare a lui este una simpla si se poate acorda pentru valori de pana la 12.000 lei, solicitantul avand nevoie doar de adeverinta de venit. Timpul de raspuns la solicitarea creditului este de maximum 2 ore.

GASESTE UN PRODUS MAI IEFTIN!

Un pont bun de exploatat! Media Galaxy abia a lansat un concept in premiera pe piata romanesca, respectiv returnarea integrala a pretului produsului in cazul in care clientul il gaseste intr-un alt magazin la un pret mai mic in termen de 7 zile de la data cumpararii. Adica, daca dai de acelasi produs, mai ieftin insa, in oricare alt magazin, Media Galaxy se angajeaza sa ti-l plateasca integral.

CALCULEAZA-TI CORECT DOBANDA!

Tot mai multe banci lanseaza credite ipotecare si imobiliare la dobanzi foarte mici, valabile insa doar 1-5 ani. Cum creditele pentru locuinte se acorda pe perioade de pana la 30 ani, singurul mod de a compara corect costul acestor credite este de a tine cont si de dobanda aplicata ulterior. De regula, aceasta este cu cateva procente mai mare decat dobanda aplicata initial. In acest sens aveti la dispozitie portalul financiar www.conso.ro, site-ul care calculeaza corect DAE personalizata la credite cu dobanzi fixe pe 1-5 ani, tinand cont si de dobanda aplicata ulterior, dupa ce perioada initiala, de obicei promotionala, expira.
O alta noutate adusa de Conso in calculul DAE personalizata este includerea primelor de asigurare de imobil si de viata. O serie de banci au lansat produse care ofera una sau ambele asigurari gratuit. Astfel, pentru ca informatiile sa fie comparabile, DAE tine cont acum si de costul acestor asigurari in cazul bancilor care impun plata lor separat de catre client.
×
Subiecte în articol: arhiva jurnalul