x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul România –Rusia

România –Rusia

de Adrian Vaduva    |    21 Mar 2008   •   00:00

Meciul amical împotriva Rusiei, de miercuri, de la Bucureşti, îi oferă lui Piţurcă prilejul de a-şi testa elevii împotriva unei naţionale cali­ficate la Campionatul European.

Un antrenament între două echipe calificate la Euro

 

Meciul amical împotriva Rusiei, de miercuri, de la Bucureşti, îi oferă lui Piţurcă prilejul de a-şi testa elevii împotriva unei naţionale cali­ficate la Campionatul European. Din acest punct de vedere, întâl­ni­rea cu ruşii se dovedeşte a fi mult mai importantă decât cea cu israe­lienii. Până la urmă rezultatul nu contează foarte mult, însă e de pre­fe­rat ca tricolorii să învingă, mai ales că joacă acasă, în Ghencea, locul unde naţionala a oferit multe mo­mente de neuitat.

 

REVANŞĂ. De asemenea, după meciul mai slab făcut în Israel, cu siguranţă că tricolorii vor dori să demonstreze propriilor spectatori că înfrângerea de luna trecută a fost doar un accident. Şi, nu în ultimul rând, ce ar fi mai frumos decât o victorie împotriva unei echipe care merge alături de noi la Campionatul European din Austria şi Elveţia?

Cu siguranţă că printre cei care vor evolua împotriva slavilor se va număra şi Mutu, care, după accidentarea suferită la echipa de club, s-a recuperat mult mai repede decât s-a crezut iniţial. Şi dovada că este în formă a oferit-o în partida pe care Fiorentina a susţinut-o împotriva Genoa, când Briliantul nu doar că a marcat, dar a dat şi o pasă de gol.

×
Subiecte în articol: sport