x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Showroom de mobilier clasic "made in USA"

Showroom de mobilier clasic "made in USA"

08 Dec 2007   •   00:00

Potenţialul pieţei romăneşti cănd vine vorba despre mobilier este, se pare, destul de atractiv dacă este să ne luăm după brandurile de mobilier, care rănd pe rănd işi deschid magazine in ţara noastră.

Potenţialul pieţei romăneşti cănd vine vorba despre mobilier este, se pare, destul de atractiv dacă este să ne luăm după brandurile de mobilier, care rănd pe rănd işi deschid magazine in ţara noastră. Un nou nume de vază de pe această piaţă şi-a făcut intrarea la noi prin deschiderea unui showroom in Bucureşti, pe Bd. Biruinţei la nr 59. Este vorba despre Thomasville Concept, companie americană de tradiţie, producătoare şi distribuitoare de mobilier de lux.

Scurt istoric

Istoria companiei incepe in 1904, in statul american Carolina de Nord, cu producerea unei singure piese de mobilier, "scaunul Thomasville", devenit de-a lungul anilor simbol al intregului concept. La acest moment, compania este prezentă in peste 40 de ţări, are 180 de magazine monobrand deschise in alte căteva sute de centre, vănzăndu-se produse ce poartă această marcă. Compania produce mobilier rezidenţial pentru camere de zi, sufragerie, dormitor şi birou, precum şi accesorii.

Piesele pe care aveţi să le descoperiţi aici se incadrează in liniile stilului propriu, respectiv eleganţă, flexibilitate şi adaptarea clasicului la modern.

Suveniruri - Tărg de Crăciun

Pănă măine mai poate fi vizitată in cadrul Romexpo Bucureşti manifestarea Suveniruri - Tărg de Crăciun. Un bun prilej de a găsi daruri potrivite pentru vremurile de sărbătoare care se apropie.Â

Dintre secţiunile acestuia vă amintim: secţiunea cadouri (bijuterii, articole pentru petrecerea timpului liber, dulciuri, CD-uri, DVD-uri, cărţi etc.), confecţii - incălţăminte - pielărie, decoraţiuni interioare, exterioare.

Interesant de menţionat, in cazul in care inspiraţia orientală este una care vă convine, este faptul că in cadrul acestui tărg participă un număr de 42 de firme indiene din domeniile artizanat, confecţii etc.

×
Subiecte în articol: mobilier