x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Tehnologie ecologica la spalare

Tehnologie ecologica la spalare

18 Ian 2007   •   00:00

AFLA CE E NOU
Sistemul pe baza de abur incorporat de masina Steam Direct Drive
AFLA CE E NOU
Sistemul pe baza de abur incorporat de masina Steam Direct Drive O noua tehnologie incorporata intr-o masina de spalat a ajuns pe piata de la noi. Este vorba despre masina de spalat cu tehnologie pe baza de abur, Steam Direct Drive, conceputa de LG Electronics. Iata care sunt cele mai interesante atuuri ale acesteia prezentate intr-o ordine aleatoare.

Sistemul pe baza de abur "se foloseste" pentru incalzirea apei (pentru o cantitate de rufe de 8 kg) de mai putina energie (cu 21% mai putina), iar consumul de apa se reduce cu pana la 35% fata de masinile obisnuite cu capacitate de 8 kg. Motorul Direct Drive al masinii de spalat, in afara de faptul ca este garantat pentru o functionare indelungata si fara probleme (beneficiaza de zece ani de garantie), are calitatea de a produce in exploatare foarte putin zgomot.

FARA CUTE

Masina dispune de programul Steam Refresh. Activarea acestui program are ca rezultat netezirea cutelor si indepartarea mirosurilor neplacute din haine.

La finalul programului, hainele sunt usor umede, uscarea lor completa durand numai cinci minute din momentul in care sunt lasate in aer liber. Multe dintre hainele "supuse" acestui program pot fi purtate imediat, fara a mai fi calcate.

Prin activarea functiei Economic Wash, se poate spala si o cantitate mai mica de rufe, astfel ca spalatul manual nu mai reprezinta o necesitate.

Un aparat care iti gateste sanatos

O solutie eficienta pentru un stil de alimentatie natural si sanatos ne este oferita de aparatul de gatit cu aburi MultiGourmet de la Braun. Unde mai pui ca poti gati simultan mai multe feluri de mancare! Specialitatea sa este asadar gatirea in aburi, in cele doua containere a cate 3,1 litri fiecare. A nu se uita de containerul separat de doi litri pentru orez!

Dotat cu o tavita pentru acumularea picaturilor de apa si a unui vas, separate pentru mancaruri ce pateaza, MultiGourmet este alcatuit din elemente detasabile ce pot fi spalate cu usurinta. Cu asa ajutor de nadejde alaturi, imaginatia ta culinara nu prea are cum sa ramana in pana... Mai ales ca MultiGourmet are in cutia sa si o carte de bucate speciala!
×
Subiecte în articol: arhiva jurnalul