x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Timp de şcoală, timp de joacă

Timp de şcoală, timp de joacă

de Alexandru Radescu    |    12 Sep 2009   •   00:00
Timp de şcoală, timp de joacă

Disponibilă din această lună la preţul de 300 de euro, PlayStation 3 Slim se "asortează" de minune cu începerea anului şcolar. După cum spun unii psihologi, "stimulentele" de acest gen ar putea fi eficiente şi înainte de "competiţie", nu neapărat ca o răsplată, după competiţie.



În plus, pentru orele în care copilul îşi face temele, consola poate fi folosită de unul dintre părinţi, atât pentru gaming, cât şi pentru vizionarea unui film.

NOUTĂŢILE
Privind la modelele din urmă, PS3 se prezintă cu un design mai subţire ("slim"), fiind modificată arhitectura internă, sursa şi chiar mecanismul de răcire. Astfel, PS3 beneficiază de un consum redus şi un plus de silenţiozitate. PS3 are un HDD de 120 GB care permite stocarea unui număr mai mare din jocurile şi filmele preferate. Apoi, noul sistem software a beneficiat de un update la versiunea 3.00 care include numeroase noi opţiuni. De asemenea, consola conţine şi aplicaţia "Bravia Sync" care permite operarea directă a XMB (Xcross Media Bar) pe consola PS3 folosind doar telecomanda.

Din producţie, PS3 oferă şi opţiune pentru ecranul "What's New" prin care utilizatorii pot fi conectaţi la cele mai noi produse din PlayStation Store. Numai de-ar funcţiona şi pentru România.


Scule electrice fără acumulatori
5208-101515-04_15_case32.jpgUna dintre tendinţele în domeniul micilor echipamente este aceea a sculelor electrice fără fir şi cu acumulatori. Pentru cei pasionaţi de meşterit sau pur simplu pentru trusa indispensabilă de unelte din casă, Bosch oferă şi pe piaţa românească multifuncţionalul "Uneo". Dispozitivul funcţionează ca un ciocan rotopercutor, şurubelniţă cu acumulator şi maşină de găurit cu percuţie, iar tehnologia sa fără fir face unealta uşor de utilizat, cântărind 1,1 kg.

Acumulatorul de 14,4 V Li-Ion permite o încărcare destul de rapidă. Indiferent de activitatea desfăşurată - fixarea unei şine, agăţarea unei lustre, asamblarea mobilei sau montarea unor rafturi, "Uneo" este echipat pentru fiecare activitate.

×
Subiecte în articol: playstation 3 slim