x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Renault lansează Kajdar, primul său crossover din segmentul C

Renault lansează Kajdar, primul său crossover din segmentul C

de Sebastian S. Eduard    |    03 Feb 2015   •   15:31
Renault lansează Kajdar, primul său crossover din segmentul C

Impulsionat de succesul de care se bucură Captur, Renault continuă ofensiva explorând un teritoriu nou, odată cu lansarea Kadjar, primul său crossover din segmentul C. Fratele mai mare al lui Captur va fi lansat în prima parte în Europa şi ţări din Africa. În gamă, el este poziţionat între Koleos şi Captur.

Renault Kadjar se distinge printr-un design exterior fluid şi atletic, în timp ce interiorul afişează un stil sportiv, dar rafinat deopotrivă, datorită calităţii materialelor şi a finisajelor. Disponibil în versiuni 4x4 şi 4x2, Renault Kadjar invită la escapade în natură, fiind totodată uşor de manevrat în oraş datorită dimensiunilor sale compacte (4,45 metri lungime şi 1,84 metri lăţime).

Cu dotări interioare de calitate şi echipamente de ultimă generaţie, Renault Kadjar oferă conectivitate avansată cu sistemul R-Link 2, alături de o experienţă relaxantă la volan, datorită sistemelor performante de asistenţă la condus. Renault Kadjar dispune de motorizări extrem de eficiente, ce vizează lidershipul în segment, din punct de vedere a consumului şi a emisiilor de CO2. Renault Kadjar va fi prezentat publicului la Salonul Auto Internaţional de la Geneva din 5 martie 2015. Comercializarea modelului va debuta în vara anului 2015.

×
Subiecte în articol: Renault Kajdar renault kajdar crossover