x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Piţi şi Iubi, mândria Caraibelor

Piţi şi Iubi, mândria Caraibelor

de Iulia Barbu    |    29 Ian 2010   •   00:00
Piţi şi Iubi, mândria Caraibelor
Sursa foto: Ioana Mateescu /

Piţipoanca noastră a ajuns până în Republica Dominicană. Dacă nu face o excursie exotică pe an, zice că n-are susţinere financiară. Da' are. Are de toate! Mai ales gagiu cu bani. Pe aeroport o recunoşti rapid. Plină de sclipici, mofturoasă, strâmbă din nas la tot pasul. Şi bineinteles că nu e singură! Este adusă de Iubi, afaceristul mediocru, dar fiţos, care poartă cu sine cel puţin trei telefoane mobile. El are şi un lanţ gros de argint pe sub tricoul polo, cu gulerul ridicat la "mişto", să se asorteze cu freza ţepoasă şi gelată.

Cei doi sunt uşor de reperat după muntele de bagaje! Două foarte mari, pentru toţi pantofii, top-urile, fustele şi poşetele iubitei, două mai mici pentru tricourile Armani AX ale lui iubi, papucii Puma şi blugii D&G, d'-ăia adevăraţi, luaţi de la Roma când au fost la shopping. Mai au cel puţin două genţi cu fardurile, curelele şi parfumurile piţipoancei. La check-in se ceartă cu operatoarea pentru că nu au voie cu mai mult de un bagaj de persoană.

Promit că o să le îndese sub scaunul din faţă şi pleacă târându-şi cele patru traiste imitaţie Vuitton. În avion îşi ocupă gălăgios locurile la Economy şi încep să îşi înghesuie bagajele pe unde pot. Pisi e iritată şi vrea la geam. Iubi o ignoră. E ocupat să sune pe rând la cele trei telefoane: "Da, frate! Plec în Caraibe! Am avut o combinaţie acu' două săptămâni şi am făcut 5.000 de pe un fraier. Da! Şi mi-am luat, frate, şi io un «all inclusive» în Caraibe.

Acum sunt pe avion, da! Hai că mai vorbim. Te sun de sub un palmier. Sau mai bine sună-mă tu, că e mai ieftin. Mâine ajung. Hai că vorbim. Pa, pa!". Pisi nu pierde nici ea vremea, trimite sms-uri de pe telefonul primit de la Iubi. Se mai foieşte preţ de câteva minute, cât să îşi deschidă cureaua "Playboy" cumpărată din Pandorf. Nu de alta, dar o înţeapă urechile iepuraşului în locul unde tocmai îşi făcuse un piercing. Se dă cu parfum, că pute în avion. Iubi mai dă câteva telefoane şi se liniştesc amândoi.

ATÂRNÂND SEXI PRIN HOTEL
Pe tocuri de doisprezece centimetri, pisi îşi târâie bagajele în faţa recepţiei. El nu le prea are cu gentileţea, dar rezolvă cazarea. Iubi vorbeşte într-o engleză afectată, cu accent. Pisi mai rupe şi ea câte un "thank you" din când în când. Odată habitatul obţinut, pot începe parada! Prin hotel îşi cară telefoanele în permanenţă. El mai pune de un bussines, iar ea bagă o bârfă mică prin sms cu prietena neagră de invidie, care, în lipsă de finanţator, o arde la o cafea prin Dorobanţi. Piţipoanca noastră e mândria Caraibelor.

Îşi schimbă "outfit-ul" de fiecare dată când iese din cameră. Poartă nişte tocuri cu sclipici, se fardează în exces, ruj pe buzele-i siliconate, gene false, fond de ten şi unghiile roz ţiclam. Cum nu le prea are cu engleza şi iubi e ocupat cu telefoanele, pierde vremea atârnând sexi prin hotel. Se consolează cu gândul că suratele ei vor muri de invidie când îşi va afişa noul bronz de Caraibe în Bucureşti! Şi-a anunţat toate prietenele, amicii, prietenele amicilor şi de o săptămână are la status pe messenger şi Facebook "plec în Caraibe cu Iubi!".

TACI, FĂ, CĂ AM TREABĂ!
Piţipoanca este însă prima pe plajă! Trebuie să prindă cele mai bune locuri, unde nu e pic de umbră toată ziua. Să moară tot Dorobanţiul de ciudă pe bronzu' lor! Ea are ochelari de soare cu ştrasuri D&G şi gablonţuri la gât, iar el pare ataşat ombilical de ochelarii Ray Ban's cumpăraţi din piaţă. Ea poartă doar tanga şi silicoanele. El îi eclipsează de departe silicoanele cu şapca-i lucioasă, plină de ştrasuri. Nu au mare lucru să îşi spună.





O bârfă despre colegii de şezlong, o privire răutăcioasă la vecina frumuşică şi cam asta e. Ea îşi întoarce dunga stângă spre soare şi el începe să îşi butoneze noul I-phone. Dacă pisi îndrăzneşte să îl întrerupă, îşi aude câte un "Taci, fă, nu vezi că am treabă?". Ea se linişteşte, întorcând dunga dreaptă spre soare.

La un moment dat apare un fotograf profesionist, în căutare de suflete vanitoase, pentru un album de poze marca Republica Dominicană. Iubi e primul care se ridică la auzul cuvintelor "şedinţă foto gratis!". Îşi caută rapid cămaşa albă în geanta imitaţie Vuitton şi o aşează sexi peste pectoralii lucraţi în sala din spatele blocului. Pentru următoarea jumătate de oră îl putem observa pe plajă în toată splendoarea lui, încordându-şi muşchii şi udându-şi cămaşa, înjurând printre dinţi trecătorii şi înotătorii care îi strică panorama.

Vine şi rândul piţipoancei. Ea preferă nisipul, se întinde languros, afişându-şi boticul operat. Şedinţa la comun face toţi banii: stropi de apă, poziţii jenante şi aluzii fără perdea. Totul în numele sfântului Hi 5! Se termină sedinţa. Iubi păleşte puţin la auzul vorbelor "10 dolari poza". Dar acceptă, căci, cine ştie, poate o s-o căpătuiască şi pe pisi la agenţia de modelling pentru care aplică de vreo doi ani de zile. A investit destul în silicoane! Plus că el o să-şi poată mări colecţia de "friends" de sex opus pe site-urile unde îţi poţi face din viaţa privată un eveniment public.

 

Cu oceanul lor cu tot...
În rarele momente în care se desprind de pe plajă, iau la purecat magazinele. Îi interesează îndeosebi hainele cu sclipici şi marca la vedere. "Iubi, aşa-i că nu se vede că geanta asta e fake?", spune ea cu boticul îmbufnat. "Cât face?" "20 de dolari", zice ea temătoare. "Ia-o, dă-o-n mă-sa. Ce zici, cum îmi stă cu pălăria asta de cowboy?", adaugă el rânjind de sub Ray Ban-ii pe care nu îi dă jos nici măcar o secundă în magazin.

Spre sfârşitul vacanţei, după ce s-au colorat ca doi papagali modificaţi genetic, nu puteau rata miniexcursia de scufundări în larg. Piţipoanca se coafează ca pentru mall, cu accent pe sprâncenele-i tatuate şi fard waterproof pe obrăjori. În mijlocul oceanului, pisi glăsuieşte nevinovat: "Dar eu nu ştiu să înot, e vreo problemă?". Organizatorii, puţin încurcaţi, îi spun că poate să stea agăţată de o sfoară lângă barcă, cu vesta de salvare şi să încerce snorkeling. Dar iubi a avut o idee şi mai bună! Pisi poate să îl filmeze pe el înotând, că doar nu degeaba au cărat camera de filmat "aia bună"! Zis şi făcut.

Pisi a avut ocazia să-i înregistreze tacticos toate înjurăturile şi tânguielile. Lui iubi nu i-a plăcut în apă! "Să mor io de mă mai scufund vreodată, cu oceanul lor cu tot! Şi tu nu mă mai filma! Şi bagă camera înapoi în husă, până n-o uzi!". Întoarcerea în ţară este demnă de un scenariu comico-tragic. Cară după ei, pe lângă muntele de bagaje iniţial, încă şase plase de la shopping! Plasele sunt luate cu ei în avion, după ce au fost înduplecaţi cu greu să îşi predea toate bagajele la check-in. Pisi e îmbufnată că îi este cam cald la picioruşe.

Şi-a asortat nişte UGG (că doar acasă ninge) la fustiţa-i mini de blugi. Cureluşa Playboy este şi ea prezentă, asortată cu nişte gablonţuri bling-bling style. La check-point sunt opriţi. Pisi şi-a băgat în poşetă două sticle de Pepsi din minibarul hotelului.

×
Subiecte în articol: special