x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Bubu: “Toată greutatea asta se află pe umerii mei”

Bubu: “Toată greutatea asta se află pe umerii mei”

16 Oct 2017   •   19:20
Bubu: “Toată greutatea asta se află pe umerii mei”
Sursa foto: Mihai Stetcu

Este pasionat de muzică, dar nu renunță nici la actorie, drept urmare, Mihai Cernea (Bubu) a decis să le combine. În serialul “O grămadă de caramele”, îl interpretează pe Miky Goga, dar tot el este și cel care s-a ocupat de coloana sonoră a producției, împreună cu bunul său prieten-Cristian Comaroni. Cum a fost experiența pentru el, telespectatorii pot afla astăzi (16 octombrie), de la ora 22.30, în cadrul emisiunii “Happy Night”, difuzate la postul de televiziune Happy Channel.

“Mă simt ca în vacanță atunci când vin la filmări, pentru că fac cu mare plăcere ceea ce fac.”, spune Bubu.

Tânărul artist mărturisește că munca pentru coloana sonoră a unei producții este solicitantă, având în vedere trebuie să fie atent la orice detaliu. După ce a realizat, împreună cu Cristi Comaroni, coloana sonoră a iSerialului “Când mama nu-i acasă”, cei doi au repetat din nou experiența și pentru “O grămadă de caramele”, serialul care se difuzează luni și marți, de la ora 19.00, la postul de televiziune Happy Channel.

“Efectiv, tu <> secvența, care poate să fie una senzațională, dar dacă tu o strici cu o muzică nepotrivită, atunci ai stricat toată secvența. Toată greutatea asta se află pe umerii mei.”, a povestit Bubu în cadrul emisiunii “Happy Night”, ediție care se va difuza în această seară, de la ora 22.30, la Happy Channel.

“Personajul meu nu e ca mine, e mult mai rău, mai tupeist, cum nu sunt eu! Eu sunt mai așezat, mai la locul meu. Este o provocare pentru mine, îmi place că pot să experimentez și latura asta de bad boy.”, a mai spus el.

Telespectatorii pot urmări interviul integral cu Bubu, astăzi de la ora 22.30, la emisiunea “Happy Night”, de la Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

 

×