x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Afacerea lui Toma Danila

Afacerea lui Toma Danila

de Miruna Mihalcea    |    31 Mar 2006   •   00:00
Afacerea lui Toma Danila
SERIALE&TELENOVELE
Nu-i e frica de esec, pentru ca "paralizeaza creativitatea"

Toma Danila e, de meserie, actor. Asa se face ca uneori poate deveni homosexual, criminal, ilegalist. In principiu, orice. "Asta-i meseria, n-ai ce-i face." Iar marea lui bucurie si satisfactie actoriceasca tocmai de-aici se trage: din faptul ca prefera personajele care nu seamana cu el. "Imi plac foarte mult personajele de compozitie. Exista mai multe metode: sa te duci tu spre personaj sau sa il aduci pe el la tine. Personajul total diferit de structura ta e mult mai ofertant, muncesti mai mult la el si provocarile sunt mai mari pentru actor."

TEATRUL, PRIMA DRAGOSTE. Are 25 de ani, a terminat UNATC-ul la clasa Sandei Manu si acum face un master in "Arta actorului", tot la UNATC. Beneficiind de suportul profesorilor, Toma Danila debuteaza in anul II de facultate, la Studioul Casandra, intr-un spectacol regizat de Ana Margineanu. Urmeaza Teatrul de Comedie, "Alchimistul" la Odeon si piesele s-au adunat incet-incet.

La Teatrul Foarte Mic a avut recent o premiera, cea a spectacolului "Vitamine", tot in regia Anei Margineanu, si acum repeta la Comedie, pentru "Revizorul", in regia lui Horatiu Malaele, care va fi gata la jumatatea lui mai. "Asta da experienta! Sa-l ai pe Malaele alaturi e un fenomen…"

Un homosexual bun


Actorul de teatru a nimerit in telenovela lazaroviana "Secretul Mariei", unde joaca in rolul homosexualului Remus. Nu s-a temut de reactia publicului, mai ales ca scenariul "coloreaza" personajul intr-o maniera pozitiva. "Cred in teatrul actual, care abordeaza teme la zi." Nu vrea o afacere a lui, cum vor vedetele in general. "Afacerea mea sunt rolurile. Fac afaceri cu personajele!"
NEWS

Marilyn, o incursiune in lumea prostitutiei


Acasa / Marilyn / Telenovela / Luni-Duminica / 18:30
Incepand cu 3 aprilie, Acasa TV prezinta, de luni pana duminica, de la orele 18:30, telenovela atipica "Marilyn" ("Todos quieren con Marilyn"). Productia are, pentru prima oara in istoria acestui gen, ca protagonista o... prostituata. Serialul e o poveste de iubire care se desfasoara intr-o lume plina de prejudecati. Viata magica si interzisa a bordelului alaturi de lumea rigida a biroului de avocatura vor arata doua perspective diferite asupra sexualitatii.
"Marilyn" este o telenovela care trateaza cu umor si fantezie conflicte actuale si are in centru drama unei femei care, desi a fost cu multi barbati, nu a simtit niciodata iubirea adevarata.

O alta premiera este ca "Marilyn" este prima telenovela care a beneficiat de ajutorul Organizatiei Natiunilor Unite in realizarea unor secvente. Biroul de Lupta impotriva Drogurilor si a Delictului din cadrul ONU a sprijinit productia acestui serial.

Actrita care interpreteaza rolul lui Marilyn este frumoasa Scarlet Ortiz, cunoscuta din telenovelele "Totul despre Camila", "Secretul iubirii", "Betty cea urata" si "Luisa Fernanda". Scarlet a primit in 2004, in Columbia, premiul pentru "cea mai buna actrita straina", iar apoi a inceput plina de entuziasm filmarile pentru aceasta telenovela, care arata romanilor o fata necunoscuta despre Columbia contemporana.
×
Subiecte în articol: marilyn