x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Luna Nouă din octombrie 2021. Este momentul să strălucești

Luna Nouă din octombrie 2021. Este momentul să strălucești

de Moira Dună    |    01 Oct 2021   •   10:35
Luna Nouă din octombrie 2021. Este momentul să strălucești

Luna Nouă din 6 octombrie 2021 este prima majoră din această toamnă și va ajuta toate zodiile să adopte un nou stil de viață, mai armonios. Fenomenul va avea loc în zodia Balanței și ne va aduce motivația cosmică de care avem nevoie pentru a ne menține echilibrul în tot ceea ce facem, scrie bustle.com. 

Totodată, Soarele, Luna, Marte și Mercur se află în același semn, aducând multe oportunități în domeniul parteneriatelor și angajamentelor.  Căutarea simetriei în viața noastră va fi extrem de importantă acum, așa că ar trebui să folosim energia introspectivă a Lunii Noi pentru a evalua ce părți din inimile noastre vor avea nevoie de armonie. Semn cardinal, de aer, energia Balanței ne învață valoarea diplomației și cooperării. Așa încât, dacă doriți să deschideți noi uși în relațiile voastre sau să inițiați noi conexiuni cu ceilalți, acum este un moment minunat să faceți acest lucru.

Luna Nouă face se aliniază armonios cu Mercur, așa încât toți ne vom simți motivați să ne stabilim obiectivele și să le realizăm. Luna Nouă atinge punctul culminant în aceeași zi în care retrogradarea planetei Pluto ajunge la sfârșit, ceea ce amplifică energia proaspătă a acestui moment cosmic și ne oferă spațiu pentru respirație.

Cu toate acestea, datorită retrogradării planetei Mercur, vom dori în continuare să fim prudenți și conștiincioși înainte de a începe ceva nou.

Însă fiecare zodie va experimenta diferit această perioadă.

Berbec

Lucrurile se schimbă în relațiile tale cele mai apropiate. Dacă ai deja un partener, acesta este momentul pentru schimbări. Dacă ești singur, Luna Nouă te va ajuta să-ți găsești pe cineva. Ține-ți inima deschisă.

Taur

Folosește energia lunară din această perioadă pentru a-ți crea obiceiuri sănătoase de viață. Poți începe să faci mișcare ori stabilește limite clare la locul de muncă. 

Gemeni

Luna Nouă vine cu pasiune și romantism pentru tine. Vrei să flirtezi. Dacă te a fli într-o relație, fă un efort pentru a reaprinde scânteia cu partenerul tău, alegeți un hobby comun care să vă apropie. 

Rac

Amintirile din trecut vor scoate la suprafață emoții îngropate de mult timp însă acum ai șansa să te vindec. Astfel poți merge mai departe cu mai multă siguranță dacă îți vei rezolva vechile răni. 

Leu

Vei avea parte de mai multă bucurie în viața ta. Chiar d acă Mercur este retrograd, asta nu te împiedică să te conectezi cu ceilalți în mod autentic și să le comunici ideile tale creative. Acordă atenție oricăror conexiuni care se formează acum deoarece îți vor deschide ușile spre un nou drum. 

Fecioară

E timpul să-ți echilibrezi contul bancar. Va fi un nou început pentru finanțele tale, așa încât planifică investiții viitoare și alcătuiește-ți un buget realist care să se potrivească nevoilor tale. Noi oportunități de venituri se ivesc la orizont, așa că fii atent.

Balanță

Această nebunie este despre tine, așa că este momentul să sari pe scaunul din față și pregătește-te să-ții îndeplinești visele. În loc să-ți amplifci frica de eșec sau să-ți faci griji cu privire la ce vor crede alții despre tine, fii încrezător. Este timpul să strărlucești. 

Scorpion

Curcubeul strălucește cel mai puternic după o furtună, așa că rețineți acest lucru în timp ce navignezi prin energia introspectivă și gânditoare a Lunii Noi. În loc să-ți distrageți atenția cu proiecte de muncă sau planuri sociale, concentrează-te pe ascultarea vocii tale interioare și conectează-te cu latura ta spirituală, chiar dacă asta înseamnă să stai singur. Asta te va înviora.

Săgetător

Acum ești inspirat să te conectezi cu oameni. Începe o nouă etapă în relațiile tale sociale, așa încât este timpul să îți coordonezi echipa ori chiar să cunoști alte persoane. Construirea unui sentiment de camaraderie cu alții este o modalitate importantă de a te conecta cu această energie lunară.

Capricorn

Apar noi oportunități în viața ta profesională, așa încât fii explicit în ceea ce vrei. Indiferent dacă acest lucru înseamnă să începi un nou proiect la locul de muncă actual sau să mergi într-un domeniu diferit, această Lună Nouă te ajută să-ți valorifici talentele. 

Vărsător

Această Lună Nouă optimistă te va determina să faci unele schimbări majore atunci când vine vorba de credințele, filozofiile și modul în care vezi lumea. Depărtându-te de vârtejul discuțiilor care au loc în viața ta de zi cu zi și ascultând doar propriile interese și valori, poți da propriilor opinii șansa de a se realiza.

Pești

Sezonul Balanței a fost până acum o călătorie profundă și introspectivă pentru tine iar această Lună Nouă devine și mai intimă. Ai șansa să stablești limite energetice importante în relațiile tale și să creezi conexiuni semnificative cu persoanele apropiate. Fii clar cu așteptările tale de la ceilalți pentru că în cele din urmă te vor duce la relații mai armonioase. 

 

×
Subiecte în articol: luna noua horoscop