x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget P7 Xtreme, un smartphone românesc cu cameră rotativă

P7 Xtreme, un smartphone românesc cu cameră rotativă

de Alexandru Radescu    |    02 Apr 2014   •   15:14
P7 Xtreme, un smartphone românesc cu cameră rotativă

Compania românească Allview a prezentat azi cel mai puternic smartphone din portofoliu, un terminal cu procesor cu opt nuclee tactat la 1,7 Ghz şi o cameră foto rotativă de 13 MP: P7 Xtreme. P7 Xtreme este dotat cu display de 4,7 inci ( IGZO IPS HD) protejat de Dragontrail X Glass. Puternicul procesor este susţinut de o memorie RAM de 1 GB, în timp ce memoria internă este de 16 GB memorie . Smartphone-ul oferă sunet DTS, conectitivate 3G, GPS şi Bluetooth şi rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

Camera foto rotativă e transformă, prin rotaţie de până la 210 grade, din cameră principală în cameră secundară şi invers.

P7 Xtreme este compatibil cu tehnologia Miracast, care permite transferul imaginii şi al sunetului pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View.

Noul smartphone Allview poate fi achiziţionat din 16 aprilie la preţul de 1.299 lei. Pachetul de achiziţie include un cablu OTG care facilitează transferul şi vizualizarea de fişiere de pe un stick USB direct pe terminal.


 

×