x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Ceremonia de adio a lui Michael Jackson, transmisă în direct în zeci de cinematografe din SUA

Ceremonia de adio a lui Michael Jackson, transmisă în direct în zeci de cinematografe din SUA

07 Iul 2009   •   00:00
Ceremonia de adio a lui Michael Jackson, transmisă în direct în zeci de cinematografe din SUA

Numai un număr relativ redus de fani vor participa la ceremonia publică de adio de la Los Angeles a lui Michael Jackson. Mulţi alţii ar putea însă să asiste în direct la aceasta în săli de cinematograf pe întreg teritoriul Statelor Unite ale Americii.



Cinedigm Digital Cinema Network informează că va transmite în direct, prin reţeaua sa digitală, în mai multe cinematografe de pe teritoriul SUA serviciul funerar public din Los Angeles, relatează AP, citată de Agerpres.

Compania poate transmite evenimentul în până la 80 de cinematografe din 31 de state.

Potrivit purtătoarei de cuvânt Nandita Ray, Cinedigm lucrează încă la lista cinematografelor care vor transmite serviciul funerar al lui Michael Jackson de marţi. Accesul în săli va fi gratuit, în limita spaţiului disponibil.

Biletele pentru ceremonia de marţi de la Los Angeles propuse pe site-urile Craigslist şi eBay au fost scoase progresiv din vânzare, au anunţat luni cele două site-uri.

Un purtător de cuvânt al site-ului Craigslist a precizat că anunţurile care scoteau la vânzare bilete la ceremonia de adio a regelui pop de la Los Angeles au fost depistate de utilizatori.

'Utilizatorii reperează foarte repede anunţurile care nu sunt potrivite şi care par să nu corespundă niciunei categorii', a spus el.

'Credem că nu este potrivit să permitem vânzarea biletelor pentru ceremonia de omagiere a lui Michael Jackson', a anunţat la rândul său eBay, într-un comunicat transmis AFP.

Circa 1,6 milioane de persoane s-au înscris pe internet la loteria prin care se atribuie gratuit preţioasele bilete de intrare la ceremonia de marţi, însă sunt disponibile doar 8.750 de locuri la eveniment.

Printre fericiţii desemnaţi câştigători la loterie, un internaut cu userul 'dleos' a pus la vânzare pe eBay un loc de însoţitor, întrucât fiecare bilet repartizat permite accesul a două persoane la locul de desfăşurare a evenimentului.

Luni, la ora 15.00 GMT, suma licitată pentru locul oferit de 'dleos' urcase la 100.000 de dolari. (V.A.)

×
Subiecte în articol: special