x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Liz Taylor, în spital. Actriţa nu-şi poate reveni după moartea prietenului Michael

Liz Taylor, în spital. Actriţa nu-şi poate reveni după moartea prietenului Michael

15 Iul 2009   •   00:00
Liz Taylor, în spital. Actriţa nu-şi poate reveni după moartea prietenului Michael

Elizabeth Taylor a fost dusă, ieri, la spital din cauza unor probleme cardiace. Actriţa, în vârstă de 77 de ani, nu-şi poate reveni după moartea celui mai apropiat prieten, Michael Jackson.



În momentul aflării veştii că Michael Jackon a murit, Taylor tocmai îşi făcea bagajele pentru a veni în Anglia să-i fie alături prietenului ei cel mai apropiat. Aflată, oricum, într-o stare fragilă, fiind imobilizată într-un scaun cu rotile, actriţa a început să ţipe de durere.

Asistentele medicale, aflate în permanenţă în apropierea actriţei, au declarat că Liz a vrut să participe la comemorarea megastarului, însă nu i-a permis familia Jackson. "Este slăbită, obosită, extenuată şi fără vlagă. Nu se poate opri din plâns. Ea şi Michael au fost devotaţi unul altuia", scrie Cindy Adams în New York Post.

După moartea lui Jackson, Taylor a declarat: "L-am iubit pe Michael cu tot sufletul meu şi nu-mi pot imagina viaţa fără el. Aveam atât de multe în comun şi era minunat împreună...Va trăi pentru totdeauna în inima mea, dar asta nu este suficient. Mă simt goală pe dinăuntru. Nu cred că cineva a ştiut cât de mult ne-am iubit. Cea mai pură dragoste pe care am trăit-o vreodată. Oh, Doamne! O să-mi lipsească atât de mult!".

×
Subiecte în articol: special