x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Tatăl lui Michael Jackson crede că megastarul a fost asasinat

Tatăl lui Michael Jackson crede că megastarul a fost asasinat

10 Iul 2009   •   00:00
Tatăl lui Michael Jackson crede că megastarul a fost asasinat
Sursa foto: Michael Buckner/Getty Images North America

Povestea lui Michael continuă. Tatăl megastarului a declarat într-o emisiune de televiziune că moartea fiului său nu a fost un accident. "Nu pot să cred ce s-a întâmplat. Şi părerea mea este că Michael a fost omorât. Cred asta, da", a declarat Joe Jackson. Acesta a mai spus că vrea să ştie de ce Michael a murit subit la 50 de ani şi că nu înţelege de ce rezultatul autopsiei cerută de familie nu a făcut lumină în acest caz.



Joe, tatăl cântăreţului Michael Jackson, este de părere că fiul său, decedat pe 25 iunie din cauze încă necunoscute, a fost ucis, potrivit interviului acordat postului de televiziune american ABC, difuzat parţial vineri în Statele Unite, a informat AFP.
Joe, "patriarhul" familiei Jackson, a declarat că, în opinia lui, fiul său Michael "a fost victima unei crime".

La două săptămâni după moartea celebrului cântăreţ, dependenţa acestuia de medicamente şi rolul pe care l-au avut medicii săi în această tragedie se află în centrul anchetei poliţiei americane.

În interviul acordat la Encino, reşedinţa din California a familiei Jackson, Joe a declarat că nu era la curent cu faptul că "Regele muzicii pop" era dependent de medicamente. "Nu cunoşteam nici măcar numele medicamentelor pe care le lua Michael", a explicat Joe Jackson, care va împlini 80 de ani pe 26 iulie.

El a concluzionat: "Toate medicamentele pe care Michael le lua trebuia să îi asigure liniştea de care avea nevoie, pentru că el lucra foarte mult. Aceste medicamente trebuia să îl ajute să adoarmă. Dar el nu s-a mai trezit niciodată. Michael a murit în somn".
Interviul va fi difuzat integral marţi de postul ABC.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie, la Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac.


Copiii lui Michael Jackson ar putea urma cariera tatălui
Tatăl lui Michael Jackson, Joe Jackson, cel care şi-a lansat copiii, Jackson5, şi a pus bazele carierei megastarului, a declarat vineri, la emisiunea Good Morning America a postului tv ABC, că cei trei copii ai "regelui muzicii pop" ar putea urca pe scenă, având un viitor strălucit în industria entertainmentului, a relatat MTV.com. El a adăugat că urmăreşte evoluţia lui Paris. Au şanse Blanket şi Prince Michael. Mai ales acesta din urmă poate dansa cu adevărat, a spus el. Joe Jackson a mai declarat că ar fi bine ca cei trei copii ai lui Michael să fie crescuţi în sânul familiei Jackson şi ca bunica lor, Katherine, să obţină custodia definitivă. (MFM)

×
Subiecte în articol: special michael jackson michael jackson