x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mirel Rădoi a anunțat că a decis să nu mai continue la echipa națională de fotbal a României

Mirel Rădoi a anunțat că a decis să nu mai continue la echipa națională de fotbal a României

15 Noi 2021   •   07:59
Mirel Rădoi a anunțat că a decis să nu mai continue la echipa națională de fotbal a României

Selecționerul echipei naționale de fotbal a României a anunțat duminică seara, după meciul cu Liechtenstein, că a decis să nu accepte o eventuală propunere de prelungire a contractului ca tehnician principal al selecționatei române.

„Din punctul meu de vedere, este un eșec faptul că nu am reușit să terminăm pe unul din primele două locuri. Este ultima mea conferință de presă ca selecționer. Am luat această decizie, care cred că este normală.”, a spus Mirel Rădoi, la conferința de presă de după meci, după ce naționala României a ratat calificarea la play-off-ul de baraj, pentru calificarea la Cupa Mondială Qatar 2022.

„Pentru mine lucrurile sunt clare și cred că acesta este cel mai bun lucru pe care îl pot face în acest moment. Nu este vorba despre o demisie, contractul se încheie la sfârșitul acestei luni, iar eu am luat decizia finală de a nu mai continua. Am luat decizia, nu mi-a fost ușor, dar le-am comunicat-o și băieților.”, a mai spus Rădoi, care a explicat apoi pe larg care au fost momentele cheie ale eșecului din acestă campanie de calificări, subliniind totodată și aspectele pozitive ale activității sale pe banca tehnică a reprezentativei tricolore.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: mirel rădoi