x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Usain Bolt, invitat la Borussia Dortmund pentru a-și demonstra calitățile de fotbalist

Usain Bolt, invitat la Borussia Dortmund pentru a-și demonstra calitățile de fotbalist

25 Oct 2017   •   13:20
Usain Bolt, invitat la Borussia Dortmund pentru a-și demonstra calitățile de fotbalist

Celebrul sprinter jamaican Usain Bolt, retras recent din activitate, a primit o nouă invitaţie din partea clubului german Borussia Dortmund de a susţine o probă pentru a-şi demonstra calităţile fotbalistice, a anunţat multiplul campion olimpic şi mondial. 

"Este un vis, un nou capitol din viaţa mea, ceva ce mi-am dorit întotdeauna să facă, încă de când eram copil. Iar atunci când ai un vis, ceva ce îţi doreşti cu adevărat să faci, trebuie să încerci totul pentru a vedea până unde poţi merge", a declarat Bolt, cu ocazia Marelui Premiu al SUA, care a avut loc duminică la Austin (Texas). 

Campionul jamaican, în vârstă de 31 ani, a precizat că responsabilii companiei Puma, sponsorul său, au purtat o discuţie pe această temă cu conducătorii clubului Borussia Dortmund, care au mai încercat anterior să-l convingă pe Bolt să susţină o probă alături de gruparea din Bundesliga, pentru a-şi îndeplini astfel visul de a deveni fotbalist profesionist. 

"Responsabilii Puma îi cunosc bine pe oamenii de la Dortmund. Aceştia mi-au spus că invitaţia este în continuare valabilă. Va trebui mai întâi să mă refac după accidentare şi să îmi recapăt forma fizică", a mai spus sprinterul, care a suferit o leziune la ischio-gambieri în timpul Campionatelor Mondiale de la Londra, din luna august, ultima competiţie din cariera sa. 

Directorul general al clubului Borussia Dortmund, Hans-Joachim Watzke, a confirmat informaţia, într-un interviu acordat RevierSport, explicând că i-a adresat "o invitaţie călduroasă" lui Usain Bolt să susţină un test alături de Borussia. Acesta a precizat că şi-a programat o întâlnire cu preşedintele companiei Puma, Bjorn Gulden, în cadrul căreia va aborda şi această temă. 
AGERRPES

×