x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Rafael Nadal vrea să joace suficient de mult pentru ca fiul său să-și amintească de el pe teren

Rafael Nadal vrea să joace suficient de mult pentru ca fiul său să-și amintească de el pe teren

de Redacția Jurnalul    |    26 Apr 2024   •   21:45
Rafael Nadal vrea să joace suficient de mult pentru ca fiul său să-și amintească de el pe teren
Sursa foto: Hepta

Rafael Nadal a declarat că i-ar plăcea să continue să joace suficient de mult timp pentru ca fiul său să își amintească de el pe teren. Campionul spaniol recunoaște însă că timpul nu este de partea sa. Nadal evoluează la Madrid Open, unde e calificat în turul secund.

Spaniolul în vârstă de 37 de ani, care a declarat că se așteaptă să se retragă după sezonul 2024, a revenit în competiție la Brisbane, în ianuarie, după aproape un an de absență din cauza unei accidentări.

El a fost apoi absent pentru încă o perioadă din cauza unei probleme la coapsă și, deși a revenit săptămâna trecută la Barcelona, el spune că este departe de a fi în formă maximă și nu știe dacă va juca la Openul Franței de luna viitoare.

Nadal l-a învins joi pe Darwin Blanch cu 6-1, 6-0 în primul tur al Madrid Open, sub privirile soției sale și ale fiului său de un an, Rafael Jr.

„Ei bine, mi-ar plăcea să joc un pic mai mult timp și să-i ofer o amintire cu mine jucând tenis”, a spus Nadal despre faptul că va juca în fața fiului său.

„Acesta va fi lucrul ideal pentru mine, pentru soția și familia mea. Probabil că nu voi reuși să fac acest lucru să se întâmple. Dar cel puțin sunt fericit că am avut în jurul meu o echipă grozavă și o familie și prieteni pe parcursul întregii mele vieți, care m-au ajutat în toate modurile pentru a fi fericit.”, a mai declarat Nadal, citat de Reuters.

Nadal, de cinci ori campion la Madrid, urmează să se confrunte sâmbătă cu australianul Alex de Minaur, cap de serie numărul 10.

×
Subiecte în articol: tenis rafael nadal