x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fotografie inedită cu Berlusconi lângă un Magnum, în anii '70

Fotografie inedită cu Berlusconi lângă un Magnum, în anii '70

21 Sep 2010   •   00:00
Fotografie inedită cu Berlusconi lângă un Magnum, în anii '70

Premierul italian Silvio Berlusconi apare într-o fotografie care datează din anii '70, alături de un pistol Magnum. Potrivit Daily Mail, Berlusconi, un om bogat şi atunci, se temea să nu fie răpit sau chiar omorât de Mafia italiană.



Deşi veche de aproximativ 40 de ani, fotografia a fost făcută publică abia acum, de săptămânalul "L'Espresso". Fotograful, Alberto Roveri, a declarat, pentru aceeaşi publicaţie, că a descoperit imaginea în timp ce-şi trecea în format digital toate fotografiile.

"La vremea respectivă, îmi aduc aminte că nu mi-a plăcut cum a ieşit. Şeful îmi spusese că trebuie să-p pozez pe Berlusconi pentru o revistă media. Habar nu aveam cine era. Îmi aduc aminte ce mi-a spus atunci şeful meu: Berlusconi este pe punctul de a cumpăra (cotidian n.r.) şi de a deschide un post de televiziune. Uită-te la mine când îţi spun. O să se vorbească multă vreme de Berlusconi!", îşi aminteşte Roveri.

Potrivit lui Roveri, şedinţa foto a durat două ore, iar Berlusconi a vrut ca nimeni să nu-l deranjeze. "Ştiu că, la un moment dat, a sunat primarul din Milan şi Berlusconi nu a vrut să-i răspundă", declară Roveri.

Fotograful îşi aduce aminte că, la finalul şedinţei, Berlusconi l-a invitat la masă. Însă, "înainte să plecăm, a luat două arme din sertar şi mi-a spus că una este pentru el şi una pentru şofer. M-a văzut că m-am schimbat la faţă şi mi-a spus: «Aveţi idee câţi oameni de afaceri sunt răpiţi?»", îşi aminteşte Roveri.

×
Subiecte în articol: observator