x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fiica lui Paul Walker a intentat proces companiei Porsche pentru decesul tatălui ei

Fiica lui Paul Walker a intentat proces companiei Porsche pentru decesul tatălui ei

25 Oct 2017   •   13:09
Fiica lui Paul Walker a intentat proces companiei Porsche pentru decesul tatălui ei

Fiica celebrului actor din Fast&Furious, mort într-un groaznic accident în 2013, a dat în judecată compania Porsche pe care o acuză de moartea tatălui său.

Meadow Walker, în vârstă de 18 ani, a precizat că tatăl său, Paul Walker, a murit din cauza centurii de siguranţă care ar fi fost defecte şi pe care nu a putut-o deschide atunci când autoturismul s-a izbit de trei copaci şi apoi a luat foc.

Potrivit jurnaliştilor Daily Mail, care citează surse din cadrul anchetei, Meadow nu este singura care a dat în judecată Porsche. Tatăl lui Paul, Paul William Walker III, a dechis un proces împotriva companiei auto.

În 2016, fiica actorului a primit 10.1 milioane de dolari după o înţelegere cu firma de asigurări a şoferului care a provocat tragedia din 2013.

Paul Walker a murit pe 30 noiembrie 2013 într-un accident provocat de prietenul său, Roger Rodas. Aflat la volanul unui Porsche Carrera GT, Rodas a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive, iar maşina s-a izbit de un stâlp de iluminat public şi de trei copaci, după care a luat foc.

Cei doi au murit pe loc în urma accidentului.Observator.tv

×