x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe ŞANSELE erau de 1 la 250.000! Două femei din Marea Britanie, prietene din copilărie, au reuşit IMPOSIBILUL

ŞANSELE erau de 1 la 250.000! Două femei din Marea Britanie, prietene din copilărie, au reuşit IMPOSIBILUL

05 Dec 2013   •   09:03

Kelly Seymour şi Victoria Bolger două femei din Marea Britanie, ambele de 31 de ani şi prietene din copilărie, au reuşit o performanţă incredibilă, care a uimit atât medicii cât şi presa locală.

Cele doua tinere sunt cele mai bune prietene încă de la vârsta de trei ani. Au mers la grădiniţă împreună, la şcoala şi apoi au urmat cursurile aceluiaşi liceu.

Marea surpriză a cele două prietene a venit în urmă cu nouă luni, atunci când au descoperit că sunt amândouă însărcinate. Însă şansele să se întâmple ceea ce a urmat erau de 1 la 250.000, potrivit Daily Mail.

Kelly şi-a sunat prietena în cursul dimineţii de luni să o anunţe că a intrat în travaliu. La scurt timp după ce a ajuns la spital, a aflat că şi Victoria urma să nască în aceeaşi zi, la acelaşi spital. Tinerele au devenit mamele unor băieţei perfect sănătoşi, după ce au născut la o distanţă de numai două ore una de cealtată.

Uimirea celor două a fost cu atât mai mare cu cât ele nu erau programate iniţial să nască nici măcar în aceeaşi săptămână, cu atât mai puţin în aceeaşi zi.

×