x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Ucigașa de la metrou, arestată preventiv pentru 30 de zile

Ucigașa de la metrou, arestată preventiv pentru 30 de zile

13 Dec 2017   •   15:53
Ucigașa de la metrou, arestată preventiv pentru 30 de zile
Sursa foto: Captura Antena 3

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus miercuri punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de femeia care a împins o tânără pe linia de metrou în staţia Dristor I, pentru infracţiunile de omor calificat şi tentativă de omor.

Potrivit unui comunicat, femeia a fost reţinută pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentată judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti în vederea luării măsurii arestării preventive pentru 30 de zile. 

La data de 12 decembrie, în jurul orei 15,35, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Costin Georgian, inculpata Ş.M. a împins o persoană de sex feminin spre liniile de metrou, cu intenţia vădită de a o arunca în faţa trenului care tocmai intra în staţie, arată anchetatorii.

În aceeaşi zi, în jurul orei 19,54, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, inculpata a împins o persoană de sex feminin spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni, victima a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat, precizează sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB. AGERPRES

×
Subiecte în articol: crima metrou