x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie VIDEO - Momente ȘOCANTE la parada şcolilor de samba din Rio de Janeiro. Un car alegoric a rănit cel puțin 20 de răniţi

VIDEO - Momente ȘOCANTE la parada şcolilor de samba din Rio de Janeiro. Un car alegoric a rănit cel puțin 20 de răniţi

27 Feb 2017   •   22:10
VIDEO - Momente ȘOCANTE la parada şcolilor de samba din Rio de Janeiro. Un car alegoric a rănit cel puțin 20 de răniţi

Celebra paradă a celor mai bune şcoli de samba din Rio de Janeiro, un spectacol grandios, extrem de aşteptat pe durata Carnavalului, a fost umbrită duminică noaptea de un accident care a implicat un car alegoric, ce a rănit opt persoane, relatează DPA. 

Accidentul a avut loc la începutul principalei zone de paradă, Sambadrom, atunci când ultimul car al primei şcoli de samba apărută în scenă, Paraiso do Tuiuti, a intrat într-una dintre tribune. 

Potrivit AFP, cei care manevrau "vehiculul" au pierdut controlul asupra acestuia, în condiţiile în care o ploaie măruntă cădea asupra oraşului duminica noaptea. 

Carul imens, pe care dansau 15 persoane, s-a lovit de unul dintre gardurile tribunei moment în care cel puțin 20 de persoane au fost rănite.

Potrivit DPA, cel puţin 20 persoane au fost rănite în incident, dintre care una a fost strivită între vehicul şi gard.AGERPRES

×